Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Bänklialp

Engelberg, Zwitserland

 

hotel-banklialp
Favoriet 
 

v.a. 295

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Bänklialp in Engelberg

Hotel Bänklialp in Engelberg is in typisch Zwitserse chaletstijl gebouwd en beschikt over comfortabele kamers. Vanaf het balkon heeft u een prachtig panoramisch uitzicht op de besneeuwde bergtoppen. De dag start u met een heerlijk ontbijt in het restaurant, vervolgens gaat u de pistes op voor oneindig veel wintersportplezier. Eenmaal terug in het hotel komt u tot rust in de sauna en wordt u in de avond verwend met een 3-gangendiner. De gasten van Hotel Bänklialp komen graag nog een keer terug, ze hebben genoten van hun verblijf. De hoge waardering krijgt het hotel vanwege de ligging, de keuken met Zwitserse en internationale gerechten het het vriendelijke personeel.

Hotel Bänklialp in Engelberg is in typisch Zwitserse chaletstijl gebouwd en beschikt over comfortabele kamers. Vanaf het balkon heeft u een prachtig panoramisch uitzicht op de besneeuwde bergtoppen. De dag start u met een heerlijk ontbijt in het restaurant, vervolgens gaat u de pistes op voor oneindig veel wintersportplezier. Eenmaal terug in het hotel komt u tot rust in de sauna en wordt u in de avond verwend met een 3-gangendiner.

De gasten van Hotel Bänklialp komen graag nog een keer terug, ze hebben genoten van hun verblijf. De hoge waardering krijgt het hotel vanwege de ligging, de keuken met Zwitserse en internationale gerechten het het vriendelijke personeel.

Op ca. 500 m van het centrum van Engelberg. Skischool en skiverhuur op ca. 500 m, skibushalte op ca. 300 m. Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht over Engelberg en de berg Brunni. De gondellift naar de Brunni bevindt zich op ca. 800 m, de gondellift naar de Titlis en de rivier de Aa bevinden zich op ca. 600 m. Langs deze rivier gaat een mooie wandelroute naar Titlis.

- Skibushalte op: ca. 300 m
- Centrum Engelberg: op ca. 500 m
- Skischool en -verhuur: op ca. 500 m
- De gondellift Titlis: op ca. 600 m
- Rivier de Aa: op ca. 600 m
- De gondellift Brunni: op ca. 800 m

Met de auto:
- Gratis parkeergelegenheid beschikbaar bij uw accommodatie.

U verblijft in hotel Bänklialp op basis van halfpension verzorging:
- Ontbijtbuffet
- 3-gangendiner
- Kerstdiner (berekend in uw reissom)
- Oudejaarsdiner (berekend in uw reissom)

Hotel Bänklialp beschikt over comfortable gerenoveerde kamers. Alle kamers zijn voorzien van:
- Telefoon
- Tv
- Kluisje
- Radio
- Gratis wifi
- Koffie- en theezetfaciliteiten
- Badkamer met douche, toilet, föhn en badjas (op aanvraag)
- Sommige kamers beschikken over een balkon

Top vakantiehuizen in Zwitserland

Chalet Ski Heaven Veysonnaz

Op loopafstand van de piste in Veysonnaz vind je Chalet Ski Heaven. De dichtstbijzijnde winkels en een supermarkt liggen zelfs al op 100 meter, dus qua locatie zit je hier in ieder geval goed. Het chalet is mooi en modern ingericht. Er is een leuke w..

Veysonnaz