Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Brienz

Brienz, Zwitserland

 

hotel-brienz
Favoriet 
 

v.a. 307

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Brienz in Brienz

Hotel Brienz is een populair 3-sterrenhotel onder familiaire leiding met een adembenemend uitzicht op het meer en de besneeuwde bergen van Brienz. U overnacht in één van de comfortabele kamers die van alle gemakken zijn voorzien. Bij Hotel Brienz verblijft u op basis van halfpension. Iedere ochtend geniet u van het ontbijtbuffet en in de avond schuift u aan voor een 4-gangenkeuzemenu. Hotel Brienz is de perfecte uitvalsbasis voor uw onvergetelijke wintersportvakantie in het Berner Oberland. Vele vakantiegangers hebben genoten van hun verblijf, te danken aan de goede keuken met regionale producten, schone kamers en het vriendelijke personeel.

Hotel Brienz is een populair 3-sterrenhotel onder familiaire leiding met een adembenemend uitzicht op het meer en de besneeuwde bergen van Brienz. U overnacht in één van de comfortabele kamers die van alle gemakken zijn voorzien. Bij Hotel Brienz verblijft u op basis van halfpension. Iedere ochtend geniet u van het ontbijtbuffet en in de avond schuift u aan voor een 4-gangenkeuzemenu.

Hotel Brienz is de perfecte uitvalsbasis voor uw onvergetelijke wintersportvakantie in het Berner Oberland. Vele vakantiegangers hebben genoten van hun verblijf, te danken aan de goede keuken met regionale producten, schone kamers en het vriendelijke personeel.

Hotel Brienz ligt op ca. 1,5 km van het centrum van Brienz. Het Brienzermeer bevindt zich op ca. 300 m. De bushalte vindt u op enkele minuten lopen en hiermee bereikt u eenvoudig en snel de skiliften van Meiringen-Reuti en Acalp. In Brienz bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een veelzijdige wintersportvakantie, waarbij u keuze heeft tussen eenvoudige en moeilijke pistes in een prachtige omgeving. Wij garanderen u dat uw wintersporthart sneller gaat kloppen, wanneer u kiest voor een wintersportvakantie in Brienz. In de directe omgeving treft u diverse eetgelegenheden.

- Centrum Brienz: ca. 1,5 km
- Brienzermeer: ca. 300 m
- Bushalte: ca. 10 m
- Treinstation: ca. 1,5 km
- Skilift Meiringen-Reuti: op ca. 10 km
- Interlaken: ca. 19 km
- Luzern: ca. 50 km

Met de auto:
- Gratis parkeergelegenheid beschikbaar bij uw accommodatie (o.b.v. beschikbaarheid).

U verblijft in Hotel Brienz op basis van halfpension met:
- Ontbijtbuffet en
- 4-Gangenkeuzediner
- Op 31/12 Oudejaarsdiner

Hotel Brienz beschikt over comfortabel ingerichte kamers. Alle kamers zijn voorzien van:
- Tv met geïntegreerd radio
- Kluisje
- Gratis wifi
- Badkamer met douche, toilet en föhn
- Balkon

Top vakantiehuizen in Zwitserland

Chalet Ski Heaven Veysonnaz

Op loopafstand van de piste in Veysonnaz vind je Chalet Ski Heaven. De dichtstbijzijnde winkels en een supermarkt liggen zelfs al op 100 meter, dus qua locatie zit je hier in ieder geval goed. Het chalet is mooi en modern ingericht. Er is een leuke w..

Veysonnaz