Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Vittaryd

Vittaryd, Zweden

 

vittarydvittarydvittarydvittarydvittarydvittarydvittaryd
Favoriet 
 

v.a. 570

  • 5 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Vittaryd in Vittaryd

Bij dit mooie vakantiehuis staat kwaliteit op de voorgrond. U heeft uitzicht op het meer. Binnen treft u een goed doordachte ruimte aan. De ramen zijn 3x beglaasd en zelfs de vloer wordt verwarmd. De keuken is zeer goed uitgerust en alle slaapkamers hebben goede bedden. Ook de gezellige open haard biedt voor elk seizoen behaaglijkheid. Bij de beschikbare boot kunt u meerdere bootjes erbij huren. In het meer kunt u vissen op baars, snoekbaars en snoek. Bij het meer kunt u uw visuitrusting stallen. Er is een speeltuin voor kleinere kinderen.
  • Huisdieren toegestaan

Top vakantiehuizen in Zweden

8 pers.
Vakantiehuis Vittaryd

Bij dit mooie vakantiehuis staat kwaliteit op de voorgrond. U heeft uitzicht op het meer. Binnen treft u een goed doordachte ruimte aan. De ramen zijn 3x beglaasd en zelfs de vloer wordt verwarmd. De keuken is zeer goed uitgerust en alle slaapkamers ..

Vittaryd

6 pers.
Vakantiehuis #

Mooie en gemoedelijke vakantievilla in een gebied met veel meren en uitstekende wandelpaden. Deze villa is bij twee vergelijkbare huizen gelegen. Vanuit het terras en het deels overdekte balkon heeft u een mooi uitzicht op het in de buurt gelegen mee..

Holmsjö