Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Vittaryd

Zweden

 

8 pers.
Vakantiehuis Vittaryd

Vakantiehuis met een fantastisch uitzicht over het meer. Milieuvriendelijk met 3 dubbelle beglazing en vloerverwarming door een energiezuinige warmtepomp. Hier kunnen gasten het hele jaar verblijven. De keuken met kookeiland is buitengewoon. In alle ..

Vittaryd

8 pers.
Vakantiehuis Vittaryd

Zeer mooi vakantiehuis op Flårensee met een groot, overdekt terras en een nieuw zonneterras. In 2019 wordt het aangevuld met een grote slaapkamer, waar een apart toilet en een eigen tv zijn. Gedeeltelijk uitzicht op het meer vanuit de nieuwe slaapka..

Vittaryd

8 pers.
Vakantiehuis Vittaryd

Vakantiehuis met een fantastisch uitzicht over het meer en een doordachte architectuur. Milieuvriendelijk met 3 dubbelle beglazing en vloerverwarming door een energiezuinige warmtepomp. Hier kunnen gasten het hele jaar door verblijven. Er is genoeg r..

Vittaryd

8 pers.
Vakantiehuis Vittaryd

Bij dit mooie vakantiehuis staat kwaliteit op de voorgrond. U heeft uitzicht op het meer. Binnen treft u een goed doordachte ruimte aan. De ramen zijn 3x beglaasd en zelfs de vloer wordt verwarmd. De keuken is zeer goed uitgerust en alle slaapkamers ..

Vittaryd

4 pers.
Vakantiehuis Vittaryd

Vakantiehuis met uitzicht op het meer Flåren, gelegen tussen Ljungbz en Värnamo. Grote open keuken met openhaard. 2 slaapkamers met goede bedden. Overdekt terras met uitzicht op het meer. In het meer kan je o.a. vissen op baars en snoek. Het badreg..

Vittaryd

10 pers.
Vakantiehuis Vittaryd

Dit mooie vakantiehuis ligt in Dörarp in de gemeente Ljungby. Hier heeft u voldoende ruimte en een grote tuin waar kinderen perfect kunnen spelen. Het huis is goed onderhouden en goed uitgerust.Het ligt op ongeveer 100 meter van de Färsjön, een kl..

Vittaryd

6 pers.
Vakantiehuis Vittaryd

Gezellig vakantiehuis op een goede locatie en op een fantastische locatie in Erikstadt, met uitzicht op het meer Vidöstern. Bij het meer is een bootplaats. Je kunt een extra boot en motor huren bij de eigenaar. In het meer Vidöstern kun je vissen o..

Vittaryd

6 pers.
Vakantiehuis Vittaryd

Mooi ingericht vakantiehuis met een panoramisch uizicht over het meer Flåren. Gelegen in Flattigne, in een open landschap. Gezellig overdekt terras. Drie slaapkamers. Het is 200 m tot een visrijk meer met boot, zwemmogelijkheden en een gemeenschappe..

Vittaryd

5 pers.
Vakantiehuis Vittaryd

Mooi vakantiehuis met uitzicht op het meer Flåren. Open constructie en groot overdekt terras. Goede vis- en zwemmogelijkheden. Vissen op zalm ongeveer 3 km. De openhaard en de warmtepomp zorgen voor warmte in het vakantiehuis. Buren zijn SE-2094 en ..

Vittaryd

8 pers.
Vakantiehuis Vittaryd

Mooi gelegen vakantiehuis met uitzicht over het meer vanaf het terras. 200 m tot barbecue en boot. SE-2034 is 30 m verwijderd. Visvergunning bij de huiseigenaar te koop. Goed vissen...

Vittaryd

6 pers.
Vakantiehuis Vittaryd

Gemoedelijk vakantiehuis met uitzicht op een meer. Het vakantiehuis beschikt over grote, open ruimtes voor een goede sfeer. Groot, overdekt terras. Zwemmen en vissen in het meer Flåren. Edelvissen op 3 km...

Vittaryd

4 pers.
Vakantiehuis Vittaryd

Dit huis is gelegen aan het meer Flåren met een mooi meerzicht. De grote woonkamer met kache en een barbecue bij het meer. Vissen op zalm kan op ca. 3 km afstand. Er zijn kano' s en fietsen te huur. Zandstrand en zitmogelijkheden aan het meer...

Vittaryd

Vakantiehuizen in Zweden, geniet van de ongerepte natuur en kleurrijke Zweedse stuga'sDe natuur in dit prachtige land is nog relatief onaangetast. Vooral in het noorden van het land zijn uitgestrekte gebieden te vinden. De bossen in het land zijn vaak monotoon: ze bestaan hoofdzakelijk uit fijnsparren. Maar wie denkt dat dit saai is heeft het absoluut niet bij het rechte eind. Een zoogdier dat hier nog voorkomt maar dat bijna nooit gezien wordt is de veelvraat. Dit is een kleine beersoort die nagenoeg alleen in Scandinavië voorkomt. Wist u dat het noord-westen van Zweden deel uit maakt van Lapland? Hier zijn bijzondere natuurverschijnselen als het Noorderlicht en de middernachtzon waar te nemen. Het is wel verstandig om voor deze tochten gebruik te maken van een ervaren gids. Vaak weet de eigenaar van een vakantiehuis in Zweden hier wel raad mee, ze hebben vaak connecties met de lokale bevolking en kunnen u wellicht in contact brengen met een gids die u dit prachtige land laat zien.

Een stuga is eigenlijk de Zweedse vertaling van het Engelse "cottage". Het refereert vaak naar een landelijk huis. Boekuwvakantiehuis.nl heeft een ruim aanbod van prachtige stuga's in Zweden. Vanuit de stuga kun je de ongerepte Zweedse natuur ontdekken.
De laatste jaren heeft Zweden als vakantieland veel terrein gewonnen. Ook emigreren er steeds meer Nederlanders en Duitsers naar Zweden. Zij kopen een huis en komen meestal aan het werk als klusjesman of ergens in een fabriek.