Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Fjälkinge

Zweden

 

10 pers.
Vakantiehuis Fjälkinge

Gezellig vakantiehuis (voormalige school) op een mooi, begroeid grondstuk. U verblijft in de buurt van Kristianstad met leuke winkels, restaurants, Vattenriker en Naturum. Het vakantiehuis staat in een gebied met veel meren, in de buurt van het meer ..

Fjälkinge

6 pers.
Vakantiehuis Fjälkinge

Leuk vakantiehuisje op Ivö, een eiland in het grootste meer van Skåne. Op het eiland vindt u prachtige wandelpaden, kindvriendelijke stranden en goede vismogelijkheden. De archipel van Blekinge, Glasriket en Kristianstad bevinden zich nabij het vak..

Fjälkinge

6 pers.
Vakantiehuis Fjälkinge

Vakantiehuis van 65 m².Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), 2x Stapelbed, Woonkamer: 2x Opklapbed(den) of matras(sen), KeukenBadkamer: Toilet: warm en koud water, DoucheTerras of vergelijkbaar: Open terras..

Fjälkinge

4 pers.
Vakantiehuis Fjälkinge

In dit vakantiehuis zult u ontspannen. Het is gelegen in een rustige omgeving in Kyrkviken op het eiland in het meer Ivö Ivösjön. Het lichte en uitnodigende vakantiehuis is uitgerust met moderne faciliteiten. 2 grote glazen deuren van de woonkamer..

Fjälkinge

4 pers.
Vakantiehuis Fjälkinge

Gelegen in Landön aan de Hanö-baai, door velen beschouwd als het mooiste kustgebied van Skåne, vindt u dit smaakvol ingericht vakantiehuis op het terrein van de eigenaar, slechts 40 m verwijderd van de zee. De locatie is fantastisch en de uitzicht..

Fjälkinge

5 pers.
Vakantiehuis Fjälkinge

Vakantiehuis van 60 m².Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 1-persoonsbed(den), 2x Stapelbed, WoonkamerKeukenBadkamer: Toilet: warm en koud water, DoucheTerras of vergelijkbaar: Open terras..

Fjälkinge

4 pers.
Vakantiehuis Kjuge Gula Huset (SKO039)

Mooi vissershuis "Kjuge Gula Huset". 6 km van het centrum van Fjälkinge, 13 km van het centrum van Sölvesborg, 20 km van het centrum van Kristianstad, 8 km van zee, 50 m van het meer, directe toegang tot het strand, te midden van groen. Voor medege..

Fjälkinge

2 pers.
Vakantiehuis Kjuge Nya Huset (SKO181)

Vissershuis "Kjuge Nya Huset". 6 km van het centrum van Fjälkinge, 13 km van het centrum van Sölvesborg, 20 km van het centrum van Kristianstad, 8 km van zee, 20 m van het meer, directe toegang tot het strand, te midden van groen. Voor medegebruik:..

Fjälkinge

7 pers.
Vakantiehuis Fjälkinge

Gezellig vakantiehuis op een prachtig perceel op Ivö, bij het meer Invösjön waar u kunt zwemmen en vissen. De archipel van Blekinge zijn ook niet ver weg, net als het Koninkrijk van Crystal en Kristianstad...

Fjälkinge

6 pers.
Vakantiehuis Fjälkinge

Vakantiehuis van 40 m².Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Woonkamer: 4x Opklapbed(den) of matras(sen), EetkeukenBadkamer: Toilet: warm en koud water, Douche..

Fjälkinge

8 pers.
Vakantiehuis Fjälkinge

Vakantiehuis van 97 m².Slaapkamer: 2x Opklapbed(den) of matras(sen), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x Opklapbed(den) of matras(sen), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), WoonkamerEetkeukenBadkamer: Toilet: warm en koud water, DoucheTe..

Fjälkinge

4 pers.
Vakantiehuis Fjälkinge

Dit eenvoudig maar gezellig vakantiehuis is gelegen op het idyllische eiland Ivö. Appartement op de 1e verdieping met buitentrap. Pad naar een kindvriendelijke badplaats met loopbrug. Vele mooie excursiebestemmingen op het eiland. Gordijn naar de sl..

Fjälkinge

Vakantiehuizen in Zweden, geniet van de ongerepte natuur en kleurrijke Zweedse stuga'sDe natuur in dit prachtige land is nog relatief onaangetast. Vooral in het noorden van het land zijn uitgestrekte gebieden te vinden. De bossen in het land zijn vaak monotoon: ze bestaan hoofdzakelijk uit fijnsparren. Maar wie denkt dat dit saai is heeft het absoluut niet bij het rechte eind. Een zoogdier dat hier nog voorkomt maar dat bijna nooit gezien wordt is de veelvraat. Dit is een kleine beersoort die nagenoeg alleen in Scandinavië voorkomt. Wist u dat het noord-westen van Zweden deel uit maakt van Lapland? Hier zijn bijzondere natuurverschijnselen als het Noorderlicht en de middernachtzon waar te nemen. Het is wel verstandig om voor deze tochten gebruik te maken van een ervaren gids. Vaak weet de eigenaar van een vakantiehuis in Zweden hier wel raad mee, ze hebben vaak connecties met de lokale bevolking en kunnen u wellicht in contact brengen met een gids die u dit prachtige land laat zien.

Een stuga is eigenlijk de Zweedse vertaling van het Engelse "cottage". Het refereert vaak naar een landelijk huis. Boekuwvakantiehuis.nl heeft een ruim aanbod van prachtige stuga's in Zweden. Vanuit de stuga kun je de ongerepte Zweedse natuur ontdekken.
De laatste jaren heeft Zweden als vakantieland veel terrein gewonnen. Ook emigreren er steeds meer Nederlanders en Duitsers naar Zweden. Zij kopen een huis en komen meestal aan het werk als klusjesman of ergens in een fabriek.

WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!