Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Premier Nergis Beach Hotel

Marmaris, Turkije

 

premier-nergis-beach-hotelpremier-nergis-beach-hotelpremier-nergis-beach-hotelpremier-nergis-beach-hotelpremier-nergis-beach-hotel
Favoriet 
 

v.a. 642

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Premier Nergis Beach Hotel in Marmaris

8-daagse Zonvakantie naar Lycische Kust bij Premier Nergis Beach Hotel

Geniet van de Turkse zonnestralen aan de Lycische Kust. Wist je dat het hotel maar liefst 3 restaurants heeft? Je ruikt de geur van de grill al, mmm … Het hotel is onlangs gerenoveerd, dus de kamers zijn comfortabel en modern ingericht. Als je niet op het strand te vinden bent, dan wel in het zwembad. Hierna door naar een van de 4 bars. Kies je voor de strandbar? Maak je dan maar klaar voor een geweldige zonsondergang. Ook leuk om te doen struin door de bazaar van Marmaris en scoor de leukste souvenirs. Of wandel langs de haven en geniet van al het moois onderweg. De volgende dag gun je je voeten wat rust, op naar de wellness van het hotel.
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Bar
  • Fitness
  • Sauna,
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 19-05-2024 voor een 8-daagse vakantie 642,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Turkije

Queen's Park Le Jardin Resort

8-daagse Zonvakantie naar Turkse Rivièra bij Queen's Park Le Jardin ResortDe verschillende gebouwen van Queen's Park Le Jardin Resort liggen in een kleurrijke tuin en pal aan het Kiris kiezelstrand. Overdag leef je je uit met de animatie, waarn..

Kemer