Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Marmaris Bay Resort - adults only

Marmaris, Turkije

 

hotel-marmaris-bay-resort-adults-onlyhotel-marmaris-bay-resort-adults-onlyhotel-marmaris-bay-resort-adults-onlyhotel-marmaris-bay-resort-adults-onlyhotel-marmaris-bay-resort-adults-only
Favoriet 
 

v.a. 652

  • Beoordeeld met een 8.4
  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Marmaris Bay Resort - adults only in Marmaris

Hotel Marmaris Bay Resort is een comfortabel vakantieoord op een mooie locatie. Het ligt midden in de natuur, tussen de dennenbossen en de zee. Daardoor worden al je zintuigen geprikkeld en gaat tot rust komen hier helemaal vanzelf. Ook zijn er nog een aantal faciliteiten die er een schepje bovenop doen. Denk aan een binnen-en buiten zwembad en een privéstrand waar je uitstuitend als hotelgast gebruik van mag maken. Klinkt dat al heerlijk? Dan klinkt een spa je ook vast als muziek in de oren. Deze beschikt over een sauna, een hamam en verschillende behandelkamers voor een weldadige massage of beauty treatment. Als kers op de taart is het eten hier van hoog niveau. Om goed te kunnen eten hoef je dan ook echt de deur niet uit. Sterker nog: je hebt zelfs keuze uit vverschillende restaurants. Toch zin om eropuit te gaan? Bezoek dan een van de gezellige vissersdorpjes in de omgeving en schuif aan voor een traditionele Turkse maaltijd.

Top vakantiehuizen in Turkije

Queen's Park Le Jardin Resort

8-daagse Zonvakantie naar Turkse Rivièra bij Queen's Park Le Jardin ResortDe verschillende gebouwen van Queen's Park Le Jardin Resort liggen in een kleurrijke tuin en pal aan het Kiris kiezelstrand. Overdag leef je je uit met de animatie, waarn..

Kemer