Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Green Nature Diamond

Marmaris, Turkije

 

hotel-green-nature-diamondhotel-green-nature-diamondhotel-green-nature-diamondhotel-green-nature-diamondhotel-green-nature-diamond
Favoriet 
 

v.a. 576

  • Beoordeeld met een 8.7
  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Green Nature Diamond in Marmaris

Op slechts een kilometer afstand van de gezellige stad Marmaris is Hotel Green Nature Diamond te vinden. Het zuster hotel van Club Green Nature Resort ligt direct aan het zandstrand en is van alle gemakken voorzien.

Ontspannen kan hier perfect. Droom weg op een zonnebedje aan één van de zwembaden of het strand, of breng een bezoekje aan de hamam. Tijdens een heerlijke scrub behandeling en massage kun je volledig relaxen na bijvoorbeeld een activie workout in de fitnessruimte.

Naast fitnessen is er nog meer te doen in dit splinternieuwe hotel. Het enthousiaste animatieteam organiseert leuke activiteiten, voor jong en oud. Voor de allerjongsten is er een miniclub.

Top vakantiehuizen in Turkije

Queen's Park Le Jardin Resort

8-daagse Zonvakantie naar Turkse Rivièra bij Queen's Park Le Jardin ResortDe verschillende gebouwen van Queen's Park Le Jardin Resort liggen in een kleurrijke tuin en pal aan het Kiris kiezelstrand. Overdag leef je je uit met de animatie, waarn..

Kemer