Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Liberty Kusadasi

Kusadasi, Turkije

 

hotel-liberty-kusadasihotel-liberty-kusadasihotel-liberty-kusadasihotel-liberty-kusadasihotel-liberty-kusadasi
Favoriet 
 

v.a. 519

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Liberty Kusadasi in Kusadasi

Hotel Liberty Kusadasi is een luxe 5-sterrenhotel dat alles te bieden heeft voor een onvergetelijke vakantie. Het hotel beschikt over een groot zwembadcomplex met meerdere zwembaden, waaronder een kinderzwembad, een infinity-zwembad en een aquapark met waterglijbanen. Daarnaast zijn er meerdere restaurants, bars en een discotheek waar je heerlijk kunt eten en drinken. Ook zijn er diverse sportfaciliteiten, zoals een fitnessruimte, een tennisbaan en een golfbaan.

De kamers en suites van Hotel Liberty Kusadasi zijn ruim en comfortabel ingericht. Ze zijn voorzien van airconditioning, een flatscreentelevisie, een minibar en een balkon of terras met uitzicht op zee of het zwembad. Het hotel ligt direct aan het strand van Kusadasi. Het centrum van de stad ligt op ongeveer 3 kilometer afstand. Vanuit het hotel heb je een prachtig uitzicht op de Egeïsche Zee.


Top vakantiehuizen in Turkije

Queen's Park Le Jardin Resort

8-daagse Zonvakantie naar Turkse Rivièra bij Queen's Park Le Jardin ResortDe verschillende gebouwen van Queen's Park Le Jardin Resort liggen in een kleurrijke tuin en pal aan het Kiris kiezelstrand. Overdag leef je je uit met de animatie, waarn..

Kemer