Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Bendis Beach

Bodrum Turgutreis, Turkije

 

hotel-bendis-beachhotel-bendis-beachhotel-bendis-beachhotel-bendis-beachhotel-bendis-beach
Favoriet 
 

v.a. 493

  • 3.5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Bendis Beach in Bodrum Turgutreis

Het prachtige, kleinschalige en gemoedelijke Hotel Bendis Beach heeft een ideale ligging. Vanuit het hotel kun je zo het mooie zandstrand opwandelen en een duik in de helderblauwe zee nemen. Zowel het gezellige centrum van Turgutreis als het bruisende centrum van Bodrum zijn makkelijk te bereiken met de dolmus (een kleine bus) die een paar meter van het hotel vandaan stopt.

De moderne kamers zijn comfortabel ingericht, met lichte kleuren die afgewisseld worden door knallende kleuren. Om het grote ronde zwembad ligt een groot zonneterras mét poolbar, ideaal om tijdens een warme dag een verkoelend drankje te halen. Het hotel wordt omgeven door een mooie tuin en de bouganville klimt tegen de witte muren van het hotel op.

Ben je graag actief bezig? Dan is er het fitnesscentrum en een beachvolleybalveld aanwezig. Het anitmatieteam organiseert ook leuke activiteiten, voor eventuele kinderen is er de miniclub.

Top vakantiehuizen in Turkije

Queen's Park Le Jardin Resort

8-daagse Zonvakantie naar Turkse Rivièra bij Queen's Park Le Jardin ResortDe verschillende gebouwen van Queen's Park Le Jardin Resort liggen in een kleurrijke tuin en pal aan het Kiris kiezelstrand. Overdag leef je je uit met de animatie, waarn..

Kemer