Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Samara - Ulltra all inclusive

Bodrum Torba, Turkije

 

hotel-samara-ulltra-all-inclusivehotel-samara-ulltra-all-inclusivehotel-samara-ulltra-all-inclusivehotel-samara-ulltra-all-inclusivehotel-samara-ulltra-all-inclusive
Favoriet 
 

v.a. 553

  • Beoordeeld met een 8.9
  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Samara - Ulltra all inclusive in Bodrum Torba

Gelegen aan de schitterende baai van Torba vind je het populaire Hotel Samara. Dit is een perfect onderkomen voor vakantiegangers die houden van ontspanning en ook af en toe willen meedoen aan een leuk georganiseerd animatieprogramma.

Heerlijk relaxen op een comfortabel ligbedje aan het privéstrand, of neem een frisse duik in één van de zwembaden terwijl de kleintjes veel plezier beleven bij de waterglijbanen. Daarna heerlijk ontspannen in het uitgebreide wellnesscenter waar je helemaal tot rust komt, het kan hier allemaal.

Het gastvrije personeel zal je met open armen ontvangen en ervoor zorgen dat je niets te kort komt tijdens jouw vakantie. Kortom, een echte topper!


Top vakantiehuizen in Turkije

Queen's Park Le Jardin Resort

8-daagse Zonvakantie naar Turkse Rivièra bij Queen's Park Le Jardin ResortDe verschillende gebouwen van Queen's Park Le Jardin Resort liggen in een kleurrijke tuin en pal aan het Kiris kiezelstrand. Overdag leef je je uit met de animatie, waarn..

Kemer