Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Bodrum Beach Resort - logies en ontbijt

Bodrum Gümbet, Turkije

 

hotel-bodrum-beach-resort-logies-en-ontbijthotel-bodrum-beach-resort-logies-en-ontbijthotel-bodrum-beach-resort-logies-en-ontbijthotel-bodrum-beach-resort-logies-en-ontbijthotel-bodrum-beach-resort-logies-en-ontbijt
Favoriet 
 

v.a. 368

  • 3.5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Bodrum Beach Resort - logies en ontbijt in Bodrum Gümbet

Geniet in het eenvoudige Bodrum Beach Resort. Met het strand op wandelafstand sta je zo met je voeten in het zand. Zoek je liever wat afkoeling dichterbij? Dan kun je een verfrissende duik nemen in de zwembaden van het hotel en hierbij mag je de waterglijbanen zeker niet overslaan.

Voor de kids is er een miniclub waar het animatieteam voor de leukste activiteiten zorgt. Vergeet hiernaast ook zeker niet om de omgeving te ontdekken want dat heeft ook veel moois te bieden! Met het centrum van Gümbet op loopafstand en het centrum van Bodrum op ca. 5 km afstand kun je de Turkse cultuur zeker niet aan je voorbij laten gaan. Beleef hier het levendige uitgaansleven of verdiep je in de Turkse geschiedenis.


Top vakantiehuizen in Turkije

Queen's Park Le Jardin Resort

8-daagse Zonvakantie naar Turkse Rivièra bij Queen's Park Le Jardin ResortDe verschillende gebouwen van Queen's Park Le Jardin Resort liggen in een kleurrijke tuin en pal aan het Kiris kiezelstrand. Overdag leef je je uit met de animatie, waarn..

Kemer