Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Belek, Turkije

 

Favoriet 
   

  v.a.

  Vakantiehuis delen

  Top vakantiehuizen in Turkije

  Hotel Adalya Ocean De Luxe

  Laat je verrassen door de frisse uitstraling van Hotel Adalya Ocean De Luxe. Doordat het hotel aan zee ligt, sta je binnen de kortste tijd met je voeten in het zand. Natuurlijk kun je ook een duik in het zwembad nemen en glijden van de glijbanen. De ..

  Side

  Hotel Adalya Resort & Spa

  Het luxe Hotel Adalya Resort ligt aan het schitterende zandstrand. Op loopafstand ligt een klein centrum met een aantal winkels en restaurants en Side is gemakkelijk te bereiden met de dolmus (klein busje), die voor het hotel stopt. Het hotel is sch..

  Side

  Hotel Dream World Hill

  In het centrum van Kumkoy, nabij de badplaats Side, opende in 2016 het mooie Hotel Dream World Hill haar deuren. Op slechts 350 ligt het goudgele zandstrand en kun je, voordat je je op strandbedje installeert, nog een drankje halen bij de strandbar. ..

  Side

  Hotel Crystal Sunset Luxury Resort & Spa

  Vlakbij de Turkse kust staat het luxe Hotel Crystal Sunset Luxury Resort. Het hotel dankt haar naam aan de schitterende zonsondergangen die vanaf deze plek te zien zijn. Het strand ligt op een klein stukje wandelen afstand en het historische Side is ..

  Side