Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

15-daagse rondreis Parels van de Oriënt

Ankara, Turkije

 

15-daagse-rondreis-parels-van-de-oriant15-daagse-rondreis-parels-van-de-oriant15-daagse-rondreis-parels-van-de-oriant15-daagse-rondreis-parels-van-de-oriant15-daagse-rondreis-parels-van-de-oriant
Favoriet 
     

    v.a. 1.682

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    15-daagse rondreis Parels van de Oriënt in Ankara

    15-daagse rondreis Parels van de Oriënt

    Turkije, land van verdwenen oudheden, wonderen der natuur én de beste stranden. Waar Romeinse opgravingen hand in hand gaan met unieke kalksteenterrassen. Waar in de rotsformaties van Cappadocië de christenen ondergrondse steden bouwden. En waar de Ottomaanse sultan met zijn harem er lustig op los leefde in Istanbul, de magische poort naar Azië, waar oost en west elkaar nog altijd ontmoeten. Turkije is bovendien een uiterst gastvrij land met gouden stranden en een gevarieerde Turkse keuken. Reis mee naar het Nabije Oosten en stap in de wereld die we de Oriënt noemen.
    • ,
    Beschikbaarheid Prijs
    Aankomst op 19-05-2024 voor een 15-daagse vakantie 1.682,-   Boek

    Bekijk alle vrije data

    Top vakantiehuizen in Turkije

    Queen's Park Le Jardin Resort

    8-daagse Zonvakantie naar Turkse Rivièra bij Queen's Park Le Jardin ResortDe verschillende gebouwen van Queen's Park Le Jardin Resort liggen in een kleurrijke tuin en pal aan het Kiris kiezelstrand. Overdag leef je je uit met de animatie, waarn..

    Kemer