Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa- Roubenka

Víchová nad Jizerou, Tsjechië

 

villa-roubenkavilla-roubenkavilla-roubenkavilla-roubenkavilla-roubenka
Favoriet 
     

    v.a. 531

    • Max. 11 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Villa- Roubenka in Víchová nad Jizerou

    Aan de voet van het prachtige Reuzengebergte op een afgelegen plekje van het dorpje Vichova vindt u deze traditionele houten chalet. De uitgestrekte weilanden, de groene bossen en schitterende uitzichten op de omliggende bergen geven het huis een romantische uitstraling.
    Het huis is omgeven door een ruime tuin voorzien van een tafeltennis, een Russisch kegelspel en darten. Ook is er een plaatsje met tuinmeubels en mogelijkheid tot grillen in het vuurkorf. Aan de achterzijde van het huis is een leuk terrasje met tuinmeubels, parasols en een spelweide voor kinderen. Het huis is prima bereikbaar het hele jaar door en in de wintermaanden is de toegangsweg dagelijks onderhouden. Parkeren is mogelijk op eigen grond. Het huis biedt u een uitstekend uitvalsbasis voor zowel een actieve als ontspannende vakantie, kortom u kunt alle kanten op. Zo vindt u hier bijvoorbeeld uitgebreide mogelijkheden voor fietsen, wandelen, bergwandelen en bergklimmen op gemarkeerde routes, paardrijden, zwemmen, vissen en golfen. Ook de liefhebbers van wintersporten komen hier niets te kort. Naast het onbeperkte mogelijkheden voor langlaufen zijn er ook verschillende skiresorts te vinden. De dichtstbijzijnde is in Aldrov (6 km) met 4 pistes, 4persoons skilift, skischool, skiverhuur, snackbars en nacht skiën. Dit resort is ideaal voor gezinnen met kinderen, beginners en ook gevorderden skiërs. De grotere en beter bekende skigebieden liggen in Benecko (10 km), Horni Misecky (14,5 km), Rokytnice nad Jizerou (15 km) of in Spindleruv Mlyn (25 km). In al deze steden vindt u ook perfecte voorzieningen voor winkelen, uitstappen of cultuur.

    LET OP: Vakantiehuis Roubenka is ontworpen voor gezinsrecreatie. Vrijgezellenfeest, alcoholfeest en uitbundige feesten zijn niet toegestaan.

    Eenvoudig maar knus, comfortabel en betaalbaar. Dat zijn de kenmerken van dit traditionele houten vakantiehuisje.
    De accommodatie is geschikt voor max. 11 personen, beslaat twee verdiepingen en vormt een ideaal onderkomen voor gezinnen met kinderen en groepen van vrienden. De indeling van het huis is als volgt.
    Op de begane grond is een woonkamer met bankstel en open haard, een ruime eethoek met houtenbanken en een tafel, compleet ingerichte keuken met o.a. koelkast, vriezer, elektrisch fornuis met elektrische oven, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en voldoende keukengerei. Verder is er één vierpersoons slaapkamer met twee 2-persoons bedden, een keldertje met een tafelvoetbal, badkamer voorzien van WC, douche en wastafel, een stookruimte en opslagkamer voor uw etenswaren.
    Op de eerste verdieping zijn in totaal 2 slaapkamers waarvan een voorzien van één tweepersoonsbed en één eenpersoonsbed en de andere slaapkamer met 2 eenpersoons bedden. Een van de slaapkamers heeft toegang tot een terras. Ook op deze verdieping is een badkamer met douche, wastafel en een aparte WC. Op deze verdieping kunt u gebruik maken van een speelkamer/fitnessruimte met 3 fitnessapparaten en tafel met stoelen. Het huis is voorzien van 2 TV´s met SAT, radio, Wi-Fi internet en een kinderbedje. De centrale verwarming van het huis is geregeld door de stookolie. Bedlinnen kunt u (tegen betaling) bestellen tijdens het boeken; voor keukenlinnen en handdoeken dient u zelf de zorg te dragen.