Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Rokytnice nad Jizerou

Tsjechië

 

4 pers.
Vakantiehuis Rokytno

Dit knusse appartement is gelegen in het skigebied genaamd Reuzengebergte in Tjechië en voorzien van parkeergelegenheid. Er is 1 slaapkamer waar maximaal 4 gasten in kunnen verblijven. Deze optie is geschikt voor actieve stellen...

Rokytnice nad Jizerou

5 pers.
Vakantiehuis Rokytno

Deze knusse vakantiewoning is gelegen in de Bohemen en voorzien van een adembenemend uitzicht op de bergen. Er is 1 slaapkamer die 5 personen kan herbergen. Dit is een goede optie voor actieve vakantiegangers. Begin de dag met een frisse ochtendwande..

Rokytnice nad Jizerou

  4 pers.
  Rokytno

  Knus appartement gelegen in skigebied Reuzengebergte..

  Rokytnice nad Jizerou

   5 pers.
   Rokytno

   Vakantieappartement gelegen in skigebied Reuzengebergte..

   Rokytnice nad Jizerou

   Vakantiehuizen en luxe villa's in Tsjechië   Een vakantiehuis in Tsjechie vormt de perfecte accommodatie voor uw vakantie. Vakantiehuizen in Tsjechie zijn ruim voorhanden en van alle gemakken voorzien. De huizen liggen midden in de mooie natuur van Tsjechie en vormen een goede uitvalsbasis voor het verkennen van de Tsjechische cultuur. 

   Een aantal historische stadscentra staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco: Praag, Cesky Krumlov, Telc en Kutna Hora. Het dorp Holasovice is in zijn geheel beschermd erfgoed. Daarnaast zijn er tientallen bezienswaardige kerken en kastelen te zien.
   Tsjechië is een belangrijke producent van glas en kristal; hier en daar is het mogelijk fabrieken te bezoeken en het hele productieproces in het echt te zien.