Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Praga

Tsjechië

 

Camping Klanovice Praha

Camping Klanovice Praha - PraagCamping Klanovice Praha in Praga. 30 minuten van centrum Praag. Aan de rand van groot bos...

Praga

Sokol Praha

Sokol Praha - PraagSokol Praha in Praga. Viersterrencamping, dus een camping met luxe. Op slechts een half uur van het centrum van Praag...

Praga

Vakantiehuizen en luxe villa's in TsjechiëEen vakantiehuis in Tsjechie vormt de perfecte accommodatie voor uw vakantie. Vakantiehuizen in Tsjechie zijn ruim voorhanden en van alle gemakken voorzien. De huizen liggen midden in de mooie natuur van Tsjechie en vormen een goede uitvalsbasis voor het verkennen van de Tsjechische cultuur. 

Een aantal historische stadscentra staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco: Praag, Cesky Krumlov, Telc en Kutna Hora. Het dorp Holasovice is in zijn geheel beschermd erfgoed. Daarnaast zijn er tientallen bezienswaardige kerken en kastelen te zien.
Tsjechië is een belangrijke producent van glas en kristal; hier en daar is het mogelijk fabrieken te bezoeken en het hele productieproces in het echt te zien.

WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!