Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Adler

Praag, Tsjechië

 

hotel-adler
Favoriet 
 

v.a. 234

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Adler in Praag

Hotel Adler is een net hotel waar de gemoedelijke Praagse sfeer heerst. In de ochtend kan je in het ontbijtrestaurant aanschuiven voor een uitgebreid buffet en aan het eind van de dag kan je nog een drankje drinken in de bar of even bijkomen op het terras. Alle faciliteiten voor een fijne stedentrip zijn hier aanwezig. Hotel Adler heeft dan ook veel goede beoordelingen ontvangen. Met name de vriendelijkheid van het personeel wordt vaak als groot pluspunt genoemd. Ook wordt de locatie goed beoordeeld. De Staré Mesto, of te wel de oude stad van Praag, ligt op loopafstand van het hotel. Binnen een kwartier wandel je al naar het Oude Stadsplein en de Týnkerk. Dit is dé plek waar de herkenbare foto's van Praag worden gemaakt.

Hotel Adler is een net hotel waar de gemoedelijke Praagse sfeer heerst. In de ochtend kan je in het ontbijtrestaurant aanschuiven voor een uitgebreid buffet en aan het eind van de dag kan je nog een drankje drinken in de bar of even bijkomen op het terras. Alle faciliteiten voor een fijne stedentrip zijn hier aanwezig.

Hotel Adler heeft dan ook veel goede beoordelingen ontvangen. Met name de vriendelijkheid van het personeel wordt vaak als groot pluspunt genoemd. Ook wordt de locatie goed beoordeeld. De Staré Mesto, of te wel de oude stad van Praag, ligt op loopafstand van het hotel. Binnen een kwartier wandel je al naar het Oude Stadsplein en de Týnkerk. Dit is dé plek waar de herkenbare foto's van Praag worden gemaakt.

- In de directe omgeving van hotel Adler zitten tal van restaurants.
- Na een wandeling van ca. 5 minuten sta je aan de oevers van de Moldau.
- De bekende Karelsbrug ligt op ca. 10 minuten loopafstand.
- Het Nationaal Museum ligt op ca. 15 minuten loopafstand.

Openbaar vervoer:
- Metrostation en tramhalte Národní třída liggen op ca. 200 meter.

Met het vliegtuig:
- Met het openbaar vervoer reis je in ca. 50 minuten vanaf de luchthaven naar het hotel. Het eerste stuk reis je met de bus en vervolgens kan je overstappen op het metro- of tramnetwerk van de stad.

Met de (huur)auto:
- Het is mogelijk om de auto te parkeren nabij het hotel. De kosten zijn ca. € 22,- per dag.

De kamers van hotel Adler zijn van onderstaande faciliteiten voorzien:
- 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden
- TV
- Minibar
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn