Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Lipno nad Vltavou

Tsjechië

 

  Landal Marina Lipno

  7x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenIn het zuiden van Tsjechië, aan het meer Vltava ligt vakantiepark Landal Marina Lipno. Dit ruime vakantiepark met eigen haven is perfect voor een avontuurlijke vakantie met het hele gezin. ..

  Lipno nad Vltavou

   Landal Marina Lipno

   4x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenIn het zuiden van Tsjechië, aan het meer Vltava ligt vakantiepark Landal Marina Lipno. Dit ruime vakantiepark met eigen haven is perfect voor een avontuurlijke vakantie met het hele gezin. ..

   Lipno nad Vltavou

    Landal Marina Lipno

    3x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenIn het zuiden van Tsjechië, aan het meer Vltava ligt vakantiepark Landal Marina Lipno. Dit ruime vakantiepark met eigen haven is perfect voor een avontuurlijke vakantie met het hele gezin. ..

    Lipno nad Vltavou

     Landal Marina Lipno

     10x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenIn het zuiden van Tsjechië, aan het meer Vltava ligt vakantiepark Landal Marina Lipno. Dit ruime vakantiepark met eigen haven is perfect voor een avontuurlijke vakantie met het hele gezin...

     Lipno nad Vltavou

      16 pers.
      Villa Victoria

      Kijk nou eens: een unieke, buitengewoon ruime villa (500 m2) inclusief een appartement, maar liefst 7 slaapkamers, 3 badkamers en als extra een sauna. Het ligt op 600 m van het strand van het Lipnomeer. In totaal kunnen 16 personen genieten van een v..

      Lipno Nad Vltavou

      Vakantiehuizen en luxe villa's in Tsjechië      Een vakantiehuis in Tsjechie vormt de perfecte accommodatie voor uw vakantie. Vakantiehuizen in Tsjechie zijn ruim voorhanden en van alle gemakken voorzien. De huizen liggen midden in de mooie natuur van Tsjechie en vormen een goede uitvalsbasis voor het verkennen van de Tsjechische cultuur. 

      Een aantal historische stadscentra staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco: Praag, Cesky Krumlov, Telc en Kutna Hora. Het dorp Holasovice is in zijn geheel beschermd erfgoed. Daarnaast zijn er tientallen bezienswaardige kerken en kastelen te zien.
      Tsjechië is een belangrijke producent van glas en kristal; hier en daar is het mogelijk fabrieken te bezoeken en het hele productieproces in het echt te zien.