Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Jáchymov

Tsjechië

 

12 pers.
Vakantiehuis Villa Maximus

Villa Maximus ligt in de heuvels van het Ertsgebergte in de plaats Nové Mesto, een deelgemeente van Jachymov, vlakbij de Duitse grens met de skioorden Klinovec, Bozi Dar, Plesivec en Oberwiesenthal. Het interieur is zeer verzorgd en gezellig. Je bes..

Jáchymov

4 pers.
Vakantiehuis SORT A

Dit charmante appartement ligt in Jáchymov, in Tsjechië. Er is een slaapkamer met een 2-persoonsbed en een stapelbed, ideaal dus voor een gezinsvakantie. Daarnaast mag je 1 huisdier meenemen. Het appartement staat midden in het kuuroord Jáchymov i..

Jáchymov

  12 pers.
  Villa Maximus

  Ruime villa in de heuvels van Jachymov bij kuuroorden..

  Jáchymov

   4 pers.
   Sort A

   Mooi appartement in kuuroord, 2,5 km van de Jáchymov-skilift - Keilberg..

   Jáchymov

    4 pers.
    Sort B

    Ruim appartement in de Bohemen nabij een skigebied..

    Jáchymov

    Vakantiehuizen en luxe villa's in Tsjechië    Een vakantiehuis in Tsjechie vormt de perfecte accommodatie voor uw vakantie. Vakantiehuizen in Tsjechie zijn ruim voorhanden en van alle gemakken voorzien. De huizen liggen midden in de mooie natuur van Tsjechie en vormen een goede uitvalsbasis voor het verkennen van de Tsjechische cultuur. 

    Een aantal historische stadscentra staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco: Praag, Cesky Krumlov, Telc en Kutna Hora. Het dorp Holasovice is in zijn geheel beschermd erfgoed. Daarnaast zijn er tientallen bezienswaardige kerken en kastelen te zien.
    Tsjechië is een belangrijke producent van glas en kristal; hier en daar is het mogelijk fabrieken te bezoeken en het hele productieproces in het echt te zien.