Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Harrachov

Tsjechië

 

10 pers.
Vakantiehuis Terezie A

Het luxe chalet Katerina ligt op een park met 18 villa's, op een steenworp afstand van het dorpscentrum van Harrachov. Deze villa valt op door het moderne design en het gebruik van natuurlijke materialen. Het chalet beschikt over een ruime woonkamer ..

Harrachov

  10 pers.
  Terezie A

  Riant chalet in villawijk, modern en luxe ingericht, groot terras..

  Harrachov

   2 pers.
   M+M Apartment 2

   In Harrachov moet je niet alleen zijn om op krachten te komen in de gezonde berglucht, maar ook voor sportevenementen en onvergetelijke ervaringen in de unieke natuur van het Reuzengebergte. Harrachov is een heerlijk toeristenstadje met veel beziensw..

   Harrachov

   Vakantiehuizen en luxe villa's in Tsjechië   Een vakantiehuis in Tsjechie vormt de perfecte accommodatie voor uw vakantie. Vakantiehuizen in Tsjechie zijn ruim voorhanden en van alle gemakken voorzien. De huizen liggen midden in de mooie natuur van Tsjechie en vormen een goede uitvalsbasis voor het verkennen van de Tsjechische cultuur. 

   Een aantal historische stadscentra staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco: Praag, Cesky Krumlov, Telc en Kutna Hora. Het dorp Holasovice is in zijn geheel beschermd erfgoed. Daarnaast zijn er tientallen bezienswaardige kerken en kastelen te zien.
   Tsjechië is een belangrijke producent van glas en kristal; hier en daar is het mogelijk fabrieken te bezoeken en het hele productieproces in het echt te zien.