Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Thai Garden Resort

Pattaya, Thailand

 

thai-garden-resort
Favoriet 
 

v.a. 1.013

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Thai Garden Resort in Pattaya

Het Thai Garden Resort is gelegen in het rustige noorden van Pattaya in een prachtige, grote tropische tuin en bestaat uit laagbouw van slechts 2 verdiepingen hoog. Voor comfort, gastvrijheid en de Thaise glimlach bent u hier helemaal aan het goede adres! Het strand van Pattaya ligt op ca. 900 meter, maar voor een verkoelende duik hoeft u niet per se het strand op te zoeken. Het Thai Garden Resort heeft namelijk een enorm zwembad van maar liefst 63 meter lengte! Om het onbezorgde vakantiegevoel compleet te maken, geniet u van een jacuzzi en een zonneterras met fijne ligstoelen en parasols. Uw maaltijden bij het Oasis Restaurant zijn een ervaring! Met uitzicht op het zwembad kunt u hier terecht voor de meest uiteenlopende gerechten. Heeft u speciale wensen of iets bijzonders te vieren? Laat u het vooral weten, de chef maakt het graag voor u klaar. Buiten het hotel vindt u winkeltjes, supermarkten, cafés en restaurants en kunt u zich 's avonds onderdompelen in het

Het Thai Garden Resort is gelegen in het rustige noorden van Pattaya in een prachtige, grote tropische tuin en bestaat uit laagbouw van slechts 2 verdiepingen hoog. Voor comfort, gastvrijheid en de Thaise glimlach bent u hier helemaal aan het goede adres! Het strand van Pattaya ligt op ca. 900 meter, maar voor een verkoelende duik hoeft u niet per se het strand op te zoeken. Het Thai Garden Resort heeft namelijk een enorm zwembad van maar liefst 63 meter lengte! Om het onbezorgde vakantiegevoel compleet te maken, geniet u van een jacuzzi en een zonneterras met fijne ligstoelen en parasols. Uw maaltijden bij het Oasis Restaurant zijn een ervaring! Met uitzicht op het zwembad kunt u hier terecht voor de meest uiteenlopende gerechten. Heeft u speciale wensen of iets bijzonders te vieren? Laat u het vooral weten, de chef maakt het graag voor u klaar. Buiten het hotel vindt u winkeltjes, supermarkten, cafés en restaurants en kunt u zich 's avonds onderdompelen in het bruisende nachtleven van Pattaya.

Gelegen in het rustige noorden van Pattaya, op ca. 900 meter loopafstand van het strand. Direct tegenover het resort zit het 5 verdiepingen tellende winkelcentrum Terminal 21 met vele winkels, cafés en restaurants. In de omgeving vindt u ook gezellige bars. De levendigheid van de strandboulevard vindt u op ca. 2 km en uitgaansstraat "Pattaya Walking street" ligt op ca. 4 km.

- Winkels en restaurants: ca. 50 m
- Strand: ca. 900 m
- Luchthaven Bangkok: ca. 115 km

Alle kamers in het sfeervolle Thai Garden Resort beschikken over:
- Telefoon
- TV
- Kluisje
- Kleine koelkast
- Koffie- en theezetfaciliteiten
- Airconditioning
- Gratis wifi
- Badkamer met douche, toilet, föhn en badjas

Top vakantiehuizen in Thailand

Thai House Beach Resort

Welkom in dit gemoedelijke en in Thaise stijl gebouwde resort! Direct gelegen aan het brede witte zandstrand van Lamai Beach voelt deze plek als een paradijs op aarde! Het Thai House Beach Resort heeft een heerlijk zwembad met jacuzzi en een peuterba..

Koh Samui - Lamai Beach

Krabi La Playa Resort

9-daagse Zonvakantie naar Krabi bij Krabi La Playa ResortIn het centrum van Ao Nang ligt dit kleinschalige resort. Hier ervaar je een heerlijk tropisch vakantiegevoel, door de mooie tuinen en het zandstrand op loopafstand. In de omgeving vind je dive..

Krabi