Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Diamond Cliff Resort

Patong Beach, Thailand

 

diamond-cliff-resort
Favoriet 
 

v.a. 1.284

  • Beoordeeld met een 8.5
  • 5 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Diamond Cliff Resort in Patong Beach

Dit prachtige strandhotel aan het noordelijke uiteinde van Patong Beach biedt een idyllische locatie met een adembenemend uitzicht over de Andamanse Zee. Met slechts 5 minuten lopen naar het beroemde Patong Beach en een scala aan winkels en restaurants in de directe omgeving, is dit de ideale plek voor een ontspannen en luxueuze vakantie. Met 312 comfortabele kamers en een scala aan faciliteiten zoals 2 zwembaden en een luxe spa, is dit hotel de perfecte keuze voor een onvergetelijk verblijf in Phuket.
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 11-10-2024 voor een 8-daagse vakantie 1.284,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Thailand

Thai House Beach Resort

Welkom in dit gemoedelijke en in Thaise stijl gebouwde resort! Direct gelegen aan het brede witte zandstrand van Lamai Beach voelt deze plek als een paradijs op aarde! Het Thai House Beach Resort heeft een heerlijk zwembad met jacuzzi en een peuterba..

Koh Samui - Lamai Beach

Krabi La Playa Resort

9-daagse Zonvakantie naar Krabi bij Krabi La Playa ResortIn het centrum van Ao Nang ligt dit kleinschalige resort. Hier ervaar je een heerlijk tropisch vakantiegevoel, door de mooie tuinen en het zandstrand op loopafstand. In de omgeving vind je dive..

Krabi