Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Impiana Resort Chaweng Noi

Koh Samui - Chaweng Beach, Thailand

 

hotel-impiana-resort-chaweng-noi
Favoriet 
 

v.a. 1.381

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Impiana Resort Chaweng Noi in Koh Samui - Chaweng Beach

Het schitterende Impiana resort is gelegen in een tropische tuin, direct aan het mooie witte zandstrand van Chaweng. Het resort ligt slechts op 15 minuten rijden van de luchthaven van Koh Samui. Uitkijkend over een eindeloze helderblauwe zee is het een ideale omgeving voor rust en romantiek terwijl het vriendelijke en behulpzame personeel er alles aan doet om u een fijne vakantie te bezorgen. Er zijn een aantal restaurants waar u kunt dineren. Bij "Sabai Restaurant" kunt u terecht voor lokale en internationale gerechten in buffet vorm en bij "Tamarind Bar & Lounge" kunt u genieten van 'all day dining'. Later op de avond kunt u hier ook heerlijke cocktails en andere drankjes nuttigen. Het resort beschikt tevens over uitgebreide wellnessfaciliteiten, waaronder een fitnessruimte, een spa en een sauna. Daarnaast kunt u verschillende watersporten beoefenen, zoals snorkelen en duiken. Het Impiana Resort is een heerlijk resort om te ontspannen en te genieten van alles wat

Het schitterende Impiana resort is gelegen in een tropische tuin, direct aan het mooie witte zandstrand van Chaweng. Het resort ligt slechts op 15 minuten rijden van de luchthaven van Koh Samui. Uitkijkend over een eindeloze helderblauwe zee is het een ideale omgeving voor rust en romantiek terwijl het vriendelijke en behulpzame personeel er alles aan doet om u een fijne vakantie te bezorgen. Er zijn een aantal restaurants waar u kunt dineren. Bij "Sabai Restaurant" kunt u terecht voor lokale en internationale gerechten in buffet vorm en bij "Tamarind Bar & Lounge" kunt u genieten van 'all day dining'. Later op de avond kunt u hier ook heerlijke cocktails en andere drankjes nuttigen. Het resort beschikt tevens over uitgebreide wellnessfaciliteiten, waaronder een fitnessruimte, een spa en een sauna. Daarnaast kunt u verschillende watersporten beoefenen, zoals snorkelen en duiken.
Het Impiana Resort is een heerlijk resort om te ontspannen en te genieten van alles wat Koh Samui te bieden heeft.

Rustig gelegen, direct aan het strand van Chaweng, op ca. 5 minuten rijden van het centrum van Chaweng en op ca. 15 minuten rijden van de luchthaven. Het resort biedt tegen betaling een shuttleservice naar leuke (bad)plaatsen op het eiland.

- Aan het strand
- Restaurants en winkel: ca. 500 m
- Centrum Chaweng: ca. 4 km
- Luchthaven Koh Samui: ca. 7 km

Moderne kamers, allen voorzien van:
- Telefoon
- TV
- Kluisje
- Minibar met dagelijks gratis aanvulling van drinkwater
- Koffie- en theezetfaciliteiten
- Badkamer met douche, toilet, badjas, föhn en slippers

Top vakantiehuizen in Thailand

Krabi La Playa Resort

9-daagse Zonvakantie naar Krabi bij Krabi La Playa ResortIn het centrum van Ao Nang ligt dit kleinschalige resort. Hier ervaar je een heerlijk tropisch vakantiegevoel, door de mooie tuinen en het zandstrand op loopafstand. In de omgeving vind je dive..

Krabi

Thai House Beach Resort

Welkom in dit gemoedelijke en in Thaise stijl gebouwde resort! Direct gelegen aan het brede witte zandstrand van Lamai Beach voelt deze plek als een paradijs op aarde! Het Thai House Beach Resort heeft een heerlijk zwembad met jacuzzi en een peuterba..

Koh Samui - Lamai Beach