Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Bangsak Village

Khao Lak, Thailand

 

hotel-bangsak-village
Favoriet 
 

v.a. 210

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Bangsak Village in Khao Lak

Weg van de drukte en gelegen aan een prachtige strand. Het Bangsak Village Resort biedt comfortabele kamers, bungalows en villa's te midden van weelderige natuur. U geniet hier van moderne voorzieningen, zoals airconditioning, een eigen badkamer en een balkon of terras met uitzicht. Het resort heeft een groot zwembad, waar u heerlijk kunt afkoelen in het verfrissende water. Ook is er een restaurant op het strand dat Thaise en internationale gerechten serveert en een wellness voor ontspannende massages en spa-behandelingen. Bezoekers van Bangsak Village genieten van diverse activiteiten zoals zwemmen, zonnebaden, snorkelen en het verkennen van de nabijgelegen nationale parken. Daarnaast biedt het resort tegen betaling een shuttleservice aan naar het gezellige centrum van Khao Lak. Of u nu op zoek bent naar een romantische "getaway", een ontspannende vakantie of één vol avontuurlijke activiteiten, het Bangsak Village Resort biedt een comfortabel verblijf met een

Weg van de drukte en gelegen aan een prachtige strand. Het Bangsak Village Resort biedt comfortabele kamers, bungalows en villa's te midden van weelderige natuur. U geniet hier van moderne voorzieningen, zoals airconditioning, een eigen badkamer en een balkon of terras met uitzicht. Het resort heeft een groot zwembad, waar u heerlijk kunt afkoelen in het verfrissende water. Ook is er een restaurant op het strand dat Thaise en internationale gerechten serveert en een wellness voor ontspannende massages en spa-behandelingen.
Bezoekers van Bangsak Village genieten van diverse activiteiten zoals zwemmen, zonnebaden, snorkelen en het verkennen van de nabijgelegen nationale parken. Daarnaast biedt het resort tegen betaling een shuttleservice aan naar het gezellige centrum van Khao Lak. Of u nu op zoek bent naar een romantische "getaway", een ontspannende vakantie of één vol avontuurlijke activiteiten, het Bangsak Village Resort biedt een comfortabel verblijf met een vleugje traditionele Thaise gastvrijheid.

Een rustig toevluchtsoord, direct aan het strand, weg van de drukke toeristische gebieden in Thailand, omringd door de weelderige natuur van Khao Lak. Het centrum van Khao Lak ligt op ca. 15 minuten rijden (shuttleservice tegen betaling beschikbaar), de luchthaven van Phuket bevindt zich op ca. 1 uur en 20 minuten rijden.

- Aan het strand
- Restaurants: een enkel restaurant op ca. 450 m, bereikbaar via het strand
- Centrum Khao Lak: ca. 14 km
- Luchthaven Phuket: ca. 90 km

- Tegen betaling is een shuttleservice naar het gezellige centrum van Khao Lak beschikbaar.

Uiterst sfeervolle en ruime kamers, voorzien van:
- Telefoon
- TV
- Kluisje
- Minibar met dagelijks gratis aanvulling drinkwater
- Airconditioning
- Koffie- en theezetfaciliteiten
- Badkamer met luxe en ruime badkuip, douche, toilet, föhn, badjas en slippers.
- Balkon of terras

Top vakantiehuizen in Thailand

Krabi La Playa Resort

9-daagse Zonvakantie naar Krabi bij Krabi La Playa ResortIn het centrum van Ao Nang ligt dit kleinschalige resort. Hier ervaar je een heerlijk tropisch vakantiegevoel, door de mooie tuinen en het zandstrand op loopafstand. In de omgeving vind je dive..

Krabi

Thai House Beach Resort

Welkom in dit gemoedelijke en in Thaise stijl gebouwde resort! Direct gelegen aan het brede witte zandstrand van Lamai Beach voelt deze plek als een paradijs op aarde! Het Thai House Beach Resort heeft een heerlijk zwembad met jacuzzi en een peuterba..

Koh Samui - Lamai Beach