Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

14 daagse fly drive Zuid Thailand

Bangkok, Thailand

 

14-daagse-fly-drive-zuid-thailand14-daagse-fly-drive-zuid-thailand14-daagse-fly-drive-zuid-thailand
Favoriet 
     

    v.a. 1.938

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    14 daagse fly drive Zuid Thailand in Bangkok

    14-daagse Verre reizen naar Bangkok bij 14 daagse fly drive Zuid Thailand

    Bij een reis naar Thailand denk je natuurlijk aan hagelwitte zandstranden die langzaam overgaan in een azuurblauwe zee vol met kleurrijke vissen. In het tropische Krabi, Phuket en Koh Samui komt dit beeld echt tot leven. Deze rondreis begint in de wereldstad Bangkok. Fietsend langs kleurrijke tempels, smalle klongs en vele eetstalletjes ontdek je Bangkok. Na een paar dagen laat je de stad achter je en reis je af naar het schitterende regenwoud van het Khao Sok National Park. Daar ga je op zoek naar krijsende gibbons en fluitende tropische vogels. Je eindigt in het exotische Krabi en Phuket of Koh Samui. Luieren in een hangmat, drinken uit een kokosnoot. Tropischer wordt het niet.
    • ,
    Beschikbaarheid Prijs
    Aankomst op 12-05-2024 voor een 14-daagse vakantie 1.938,-   Boek

    Bekijk alle vrije data

    Top vakantiehuizen in Thailand

    Krabi La Playa Resort

    9-daagse Zonvakantie naar Krabi bij Krabi La Playa ResortIn het centrum van Ao Nang ligt dit kleinschalige resort. Hier ervaar je een heerlijk tropisch vakantiegevoel, door de mooie tuinen en het zandstrand op loopafstand. In de omgeving vind je dive..

    Krabi

    Thai House Beach Resort

    Welkom in dit gemoedelijke en in Thaise stijl gebouwde resort! Direct gelegen aan het brede witte zandstrand van Lamai Beach voelt deze plek als een paradijs op aarde! Het Thai House Beach Resort heeft een heerlijk zwembad met jacuzzi en een peuterba..

    Koh Samui - Lamai Beach