Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa Siloam

Torrox, Spanje

 

casa-siloamcasa-siloamcasa-siloamcasa-siloamcasa-siloam
Favoriet 
     

    v.a. 668

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Casa Siloam in Torrox

    Dit prachtige herenhuis gelegen in Torrox-Costa verwelkomt 4 gasten.

    De buitenkant van het pand is ideaal om te genieten van het zuidelijke klimaat, waar je een gedeeld chloorzwembad vindt met afmetingen van 15 x 8m en een diepte tussen 1,25m en 1,50m perfect om af te koelen op de warmste dagen. Houd er rekening mee dat de privacy gedeeltelijk is.

    Het interieur is verdeeld over twee verdiepingen en is ontworpen om je de rust te bieden die je verdient. Je komt binnen via het bovenste terras en op deze verdieping vind je de keuken en de woon-eetkamer. De keuken met keramische kookplaat heeft alle benodigdheden om comfortabel te koken, de woon-eetkamer is uitgerust met AC en Smart TV en er is ook een toilet. De benedenverdieping is bereikbaar via een trap en hier vind je de slaapkamers en een badkamer met douche. Een van de slaapkamers heeft een tweepersoonsbed en de andere twee eenpersoonsbedden en beide hebben toegang tot een terras met een buitenbank en uitzicht op zee. Als je met je baby reist, kunnen we een kinderbedje en kinderstoel leveren.
    In het huis is er een wasmachine, strijkijzer en strijkplank.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas