Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Sol Don Pablo

Torremolinos, Spanje

 

hotel-sol-don-pablo
Favoriet 
 

v.a. 431

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Sol Don Pablo in Torremolinos

Hotel Sol Don Pablo heeft alles te bieden voor een geweldige zonvakantie in Torremolinos. Deelmakend van het Sol Torremolinos Resort met meerdere hotels heeft u toegang tot maar liefst 9 zwembaden en 2 jacuzzi's. Zwempret gegarandeerd dus! Ook een duik in de zee behoort tot de zwemopties, het strand ligt namelijk vlakbij! Het Sol Torremolinos Resort heeft daarnaast een keur aan bars en restaurants en er is tevens een binnenzwembad. Tel hierbij uitgebreide animatieprogramma's, miniclub, multisportveld en smakelijke buffetten op en u heeft een heerlijk vakantieadres als resultaat!

Hotel Sol Don Pablo heeft alles te bieden voor een geweldige zonvakantie in Torremolinos. Deelmakend van het Sol Torremolinos Resort met meerdere hotels heeft u toegang tot maar liefst 9 zwembaden en 2 jacuzzi's. Zwempret gegarandeerd dus! Ook een duik in de zee behoort tot de zwemopties, het strand ligt namelijk vlakbij!

Het Sol Torremolinos Resort heeft daarnaast een keur aan bars en restaurants en er is tevens een binnenzwembad.
Tel hierbij uitgebreide animatieprogramma's, miniclub, multisportveld en smakelijke buffetten op en u heeft een heerlijk vakantieadres als resultaat!

Om de hoek van de boulevard bij het Bajondillostrand, met diverse bars, restaurants en (toeristen)winkels in de directe omgeving.

- Strand: ca. 150 m
- Centrum Torremolinos: ca. 650 m

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Malaga: ca. 10 km
- Bij onze vliegreizen is de transfer niet standaard inbegrepen. Wij raden u aan een transfer of huurauto bij te boeken. Dit doet u gemakkelijk in de vervolgstappen van het boekingsproces

Transfer hotel - luchthaven v.v. niet inbegrepen. In de volgende stap kunt u een transfer toevoegen.

- Maaltijden in buffetvorm met regelmatig themabuffetten.
- Huisdieren zijn niet toegestaan.

Moderne kamers met:
- Tv
- Airconditioning
- Huurkluisje
- Minibar (inhoud tegen betaling)
- Badkamer met douche, toilet en föhn
Het merendeel van de kamers beschikt over een balkon
Naar keuze met zijzeezicht

Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

Maspalomas

Hotel Best Maritim

Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

Cambrils