Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa Marina

Torre del Mar, Spanje

 

casa-marinacasa-marinacasa-marinacasa-marinacasa-marina
Favoriet 
     

    v.a. 981

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Casa Marina in Torre del Mar

    Welkom in dit prachtige appartement vlakbij het strand gelegen in Torre del Mar. Het is geschikt voor maximaal 6 personen.

    Er is geen betere manier om de dag te beginnen dan te ontbijten op het gezellige balkon terwijl u uw bezoeken aan de omgeving plant. Als u zin heeft om af te koelen, kunt u een duik nemen in het grote gemeenschappelijke chloorbad van 10x20m, met een maximale diepte van 2,3m, dat ook beschikt over een kindergedeelte van 5x4 m en een diepte van 0,5m. Omdat het zich in een gebouw bevindt, heeft het appartement directe buren.

    Het interieur van het huis, onlangs gerenoveerd, is ontworpen om u te laten rusten zoals u verdient. De lichte woonkamer, perfect voor lange avonden, is voorzien van airconditioning en tv. De keuken is onafhankelijk en heeft alles wat je nodig hebt om je favoriete gerechten te bereiden. Als het tijd is om te slapen, zijn er 3 slaapkamers: twee slaapkamers hebben een tweepersoonsbed en een ventilator, en de laatste heeft een stapelbed. Een badkamer met douche maakt het geheel compleet. Als u met uw baby reist, kunnen wij voor een wieg en een kinderstoel zorgen.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna