Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villas las Cercas

Todoque, Spanje

 

villas-las-cercas
Favoriet 
 

v.a. 891

  • Beoordeeld met een 7.6
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Villas las Cercas in Todoque



“Op La Palma kun je het profiel uit je schoenen lopen!” Ik hoor het mijn gastheer Francisco nog zeggen toen ik hem vanochtend in alle vroegte bij het zwembad tegenkwam. Ik heb heerlijk geslapen in mijn knalgroene villa, een van de vier kleurrijke huizen die Francisco samen met zijn vrouw Teresa en hun familie heeft gebouwd. Het royale zwembad lonkte en ook mijn riante terras met uitzicht op het omliggende groen lag er verleidelijk bij. Maar, besloot ik ferm: op La Palma ben je niet alleen maar om te luieren. Er valt hier namelijk zoveel te ondernemen!

Nu loop ik hijgend door de stoffige hellingen van het centraal gelegen gebergte van La Palma. Boven me verrijzen de indrukwekkende toppen van een enorme erosiekrater tot een hoogte van meer dan 2.400 meter. Het landschap is totaal anders dan begin deze week, toen ik in het groene noorden door diepe kloven en langs kleine dorpjes wandelde. Verrassend verschillend ook van de paden door het laurierbos in het noordoosten, vrijwel uniek in Europa. Met meer dan duizend kilometer aan gemarkeerde wandelpaden kan ik op dit eiland mijn wandelschoenen eigenlijk wel permanent aanhouden. Al wil ik ook nog graag de omgeving per stoere mountainbike of wellicht zelfs te paard verkennen.

Met een zucht van inspanning zak ik neer op een grote rots, vanwaar ik een geweldig uitzicht heb over een groot deel van het eiland. Je moet er enige moeite voor doen, maar dan heb je ook wat. En wat zal ik me vanavond voldaan voelen als ik mijn eigen barbecue aansteek, wellicht nog een duik in het zwembad neem en geniet van mijn typisch Canarische villa met het houten puntdak. Ik geloof niet dat ik ooit eerder in een compleet groen huis gelogeerd heb. Alle reden om weer vrolijk verder te wandelen!
  • Pools:buitenzwembad (lengte: 10 meter; breedte: 5 meter; diepte tussen 2;0 en 2;0 meter)(ligstoelen; parasol; buitenzitje),Regular:kluisje (op de kamer);babybedje;buitenzwembad (lengte: 10 meter; breedte: 5 meter; diepte tussen 2;0 en 2;0 meter)(ligstoelen; parasol; buitenzitje),GeneralFacility:kluisje (op de kamer);kamers voor mindervaliden aanwezig;huisdieren niet toegestaan,Optional:verwarming: op aanvraag circa 12;00 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen),Kids:babybedje
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 05-05-2025 891,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Kyrat Amarac - adults only

Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

Cala Millor

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm