Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartementen Finca Casita Jardin - inclusief huurauto

Tijarafe, Spanje

 

appartementen-finca-casita-jardin-inclusief-huurautoappartementen-finca-casita-jardin-inclusief-huurautoappartementen-finca-casita-jardin-inclusief-huurautoappartementen-finca-casita-jardin-inclusief-huurautoappartementen-finca-casita-jardin-inclusief-huurauto
Favoriet 
 

v.a. 569

  • Beoordeeld met een 8.8
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartementen Finca Casita Jardin - inclusief huurauto in Tijarafe

Finca Casita Jardin is een pittoresk Secrets adresje op La Palma. De appartementen bevinden zich in twee charmante gebouwtjes in een werkelijk prachtige omgeving. Wat een fantastisch uitzicht over zee én over het bijzondere landschap van La Palma heb je hier toch... In deze unieke omgeving kun je met volle teugen genieten van een welverdiende vakantie.

De grote tuin met fruitbomen die om de appartementen heen ligt is gemoedelijk en prima voor een wandelingetje. Droom de rest van de dag weg bij het zwembad en doe even helemaal niets, heerlijk! 's Avonds is het erg fijn om samen op het balkon te eten of gezellig een glaasje wijn te drinken. Als je op tijd bent, zie je de zon langzaam in de zee zakken, een betoverend gezicht. En dan is de eigenaresse van Finca Casita Jardin ook nog eens zeer vriendelijk en doet er werkelijk alles aan om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Dit begint al direct bij aankomst: dan krijg je een schaal met fruit en een flesje wijn. Dat is altijd leuk!

Finca Casita Jardin ligt in een erg rustige omgeving, maar na een klein stukje rijden ben je in Los Llanos. Bezoek hier eens de markt die van maandag tot zaterdag wordt gehouden in de hallen op de Plaza de Mercado. Daarnaast vind je hier verschillende winkeltjes, terrasjes en goede restaurants. Ook de restaurantjes bij Tijarafe zijn top!

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

Maspalomas

Hotel Best Maritim

Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

Cambrils