Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Cortijo San Ignacio

Telde, Spanje

 

cortijo-san-ignacio
Favoriet 
 

v.a. 850

  • Beoordeeld met een 7.9
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Cortijo San Ignacio in Telde



Weg van de drukte, even helemaal bijkomen op een prachtige plek. Daar verlangde ik al de hele winter naar. Maar zo'n mooie bestemming? Dat had ik niet verwacht! 

Nadat ik mijn huurauto had opgehaald, hoefde ik maar een klein stukje te rijden naar mijn verblijf; Cortigo San Ignacio, een voormalig klooster. Dit schitterend gerenoveerde 18e-eeuwse gebouw ligt in het dorpje Telde, in het oosten van Gran Canaria.

De eigenaar wachtte me met een grote glimlach op. “Welkom, Eliza. Heb je een fijne reis gehad?” Ik antwoordde uitbundig “ja” en kon niet wachten om mijn verblijf voor de komende week van binnen te bekijken! “Laat me je helpen met je spullen” en voor ik het wist, werd mijn koffertje de trap op gedragen naar mijn kamer. Het landelijke interieur met veel hout, het heerlijke balkon en de hoge ramen gaven het een knusse sfeer. Ik voelde me meteen thuis. 

Ik trok gauw mijn badpak aan, want ik vond het tijd voor een duik in het zwembad. Plons! Daar lag ik, vijf minuten later in het verkoelende water. Ik nam de omgeving eens goed in mij op. “Dit is een hele fijne uitvalsbasis om het eiland te ontdekken met je huurauto”, vertelde Ignacio me later. En hij had gelijk. 's Ochtends ging ik vaak op pad met mijn auto, om tegen het heetst van de dag weer terug te keren en te genieten van ultieme rust. Daar lag ik dan: op een ligbedje aan het zwembad, weg te doezelen met de tsjirpende krekels op de achtergrond. Dit is pas écht genieten!


  • Wellness:massage,GeneralFacility:Officiële classificatie: zonder classificatie;receptie;kluisje (op de kamer);ontbijtruimte;televisiehoek;bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 3 keer per week;schoonmaak kamer 7 keer per week;huisdieren niet toegestaan,Regular:kluisje (op de kamer);ontbijtruimte;televisiehoek;bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 3 keer per week;massage;babybedje;handdoekenservice;buitenzwembad (lengte: 18 meter; breedte: 6 meter; diepte tussen 2 en 2 meter)(ligstoelen);schoonmaak kamer 7 keer per week,Pools:handdoekenservice;buitenzwembad (lengte: 18 meter; breedte: 6 meter; diepte tussen 2 en 2 meter)(ligstoelen),Kids:babybedje
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 03-04-2025 850,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

2 pers.
Tahiti Playa Hotel & Suites

Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

Malgrat de Mar / Santa Susanna

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm