Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Zahara Atico

Tarifa, Spanje

 

zahara-aticozahara-aticozahara-aticozahara-aticozahara-atico
Favoriet 
     

    v.a. 1.113

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Zahara Atico in Tarifa

    In een ongelooflijke urbanisatie tegenover het Atlanterra strand vinden we deze ongelooflijke duplex voor 6 personen die kunnen genieten van de gemeenschappelijke zwembaden, tuinen en directe toegang tot het strand vanuit de faciliteiten.
    De faciliteiten van het prachtige resort omvatten een chloorzwembad van 49 × 16 meter met een diepte van 150 tot 2,20 meter en prachtig aangelegde tuinen. De kleintjes kunnen afkoelen in het kinderzwembad. De flat heeft een mooi terras met uitzicht op zee van waaruit u kunt ontspannen en het uitzicht kunt bewonderen.

    De flat is gelegen op de vierde verdieping van het gebouw met lift en biedt een klassieke en gezellige stijl in de gehele 2 verdiepingen. De woon/eetkamer heeft een tv en airconditioning. De keuken is uitgerust met een gaskookplaat en is verbonden met de woonkamer via een comfortabele ontbijtbar. Nog steeds op dit niveau, hebben we 2 slaapkamers - een met een tweepersoonsbed en de andere met twee aparte bedden - en de badkamer met bad. De trap vanuit de woonkamer leidt naar de derde slaapkamer -zonder deur-, die twee aparte bedden heeft en toegang tot het bovenste terras. Een wasmachine, strijkijzer en strijkplank, evenals een kinderbed en kinderstoel als u met uw baby reist, maken de uitrusting compleet.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor