Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vora Pula Golf Ii

Son Servera, Spanje

 

vora-pula-golf-iivora-pula-golf-iivora-pula-golf-iivora-pula-golf-iivora-pula-golf-ii
Favoriet 
     

    v.a. 2.595

    • Max. 10 personen
    • 6 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Vora Pula Golf Ii in Son Servera

    Enorme villa voor 10 gasten, gelegen nabij de Pula Golfbaan, in Son Servera. Vanuit het zwembad kunt u genieten van een prachtig uitzicht op het landschap en de bergen.

    Deze villa van 460 m2 ligt op een grote finca van 15.000 m2. Het buitenterrein is zeer opmerkelijk en goed verzorgd.Het chloorzwembad meet 12 x 4,5 meter en heeft een diepte van 2 meter. Aan de zijkant vindt u 10 ligstoelen waarop u kunt sluimeren in de mediterrane zon. Het terras met barbecue en de goed ingerichte veranda met een bank en een eettafel bieden u de ideale plek voor onvergetelijke familiediners. Het perceel is omheind en er zijn geen directe buren.






    Op de begane grond is er een woon- en eetkamer met drie banken, drie fauteuils, centrale verwarming en satelliet-tv. Het eetgedeelte telt een eettafel voor maximaal 12 personen. De keuken beschikt over nog een eettafel (met 8 stoelen), een gasfornuis en al het verdere benodigde keukengerei om samen een heerlijke maaltijd te bereiden. Het huis beschikt ook over een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. Wat de slaapkamers betreft, kunt u kiezen uit een van de 6 slaapkamers voor een goede nachtrust. Op de begane grond bevinden zich vier slaapkamers. Twee met twee individuele bedden en een en-suite badkamer met douche of ligbad, één met een tweepersoonsbed en de laatste met een tweepersoonsbed (135 cm x 190 cm), een stapelbed en een eenpersoonsbed, evenals een en-suite badkamer met ligbad. Op de begane grond bevindt zich tevens een badkamerruimte voor algemeen gebruik, voorzien van douche, en een aparte logeerkamer. Op de eerste verdieping vindt u nog twee slaapkamers met elk twee individuele bedden. De badkamer op de eerste verdieping beschikt over een ligbad. Op verzoek kunnen wij zonder extra kosten twee babybedjes en twee kinderstoelen ter beschikking stellen. Vijf van de slaapkamers zijn voorzien van een kledingkast en de slaapkamers op de eerste verdieping hebben een prachtig uitzicht op de tuin, de bergen en de golfbaan.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor