Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Es Mirador (Solidago)

Son Serra de Marina, Spanje

 

es-mirador-solidagoes-mirador-solidagoes-mirador-solidagoes-mirador-solidagoes-mirador-solidago
Favoriet 
     

    v.a. 1.944

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Es Mirador (Solidago) in Son Serra de Marina

    Herenhuis met 3 verdiepingen op een uitzonderlijke locatie, gelegen aan de kust in Son Serra de Marina. Het biedt een prachtig uitzicht op de zee en de bergen en biedt comfortabel plaats aan 6 personen.

    Het buitenleven van deze accommodatie is geweldig. Vlak voordat u het huis binnengaat, bij de hoofdingang, bevindt zich een fantastische gemeubileerde veranda van 7 m2, waar u kunt genieten van een hapje terwijl u eindeloze gesprekken voert met uw familieleden. In de bijkeuken van de accommodatie bevindt zich een fantastisch gemeubileerd terras van 50 m2 dat toegankelijk is vanuit de woonkamer en waar u directe toegang heeft tot het kiezelstrand aan de voorzijde van de accommodatie. Op 200 meter vindt u een prachtig zandstrand waar u met uw dierbaren kunt genieten van de mediterrane sfeer. Op dit terras staan 2 ligbedden om te zonnebaden terwijl u geniet van de zeebries en een ruimte met zonneschermen waar u onvergetelijke momenten kunt delen met uw vrienden en familie. In de 1F is er een balkon dat toegankelijk is vanuit een van de kamers en in de 2F een terras van 20 m² waar u kleding kunt ophangen. In de -1F of kelder van het huis bevindt zich de garage waarin u in totaal 2 voertuigen kunt parkeren en de privacy van het huis gedeeltelijk is.

    Bij binnenkomst van het huis vindt u de woonkamer met airconditioning. In de woonkamer kunt u ontspannen tv kijken, genieten van het fantastische uitzicht of een goed boek lezen. In de eetkamer kunt u uw dierbaren ontmoeten en eindeloos genieten van lunches en diners. De keuken is onafhankelijk en heeft alles wat je nodig hebt om je beste culinaire creaties te maken, inclusief het elektrische fornuis. De wasruimte is ook onafhankelijk en bevindt zich net vóór de uitgang van het 2F-terras. Daar heeft u toegang tot 1 wasmachine, 1 strijkijzer en 1 strijkplank. Houd er rekening mee dat er in de kelder een speelkamer is waar je heerlijk tafelvoetbal kunt spelen. De woning heeft in totaal 3 slaapkamers met inbouwkasten, waarvan 2 in de 1e F en 1 in de kelder. De kelder heeft 2 eenpersoonsbedden en van de 2 slaapkamers in de 1e F heeft er 1 een tweepersoonsbed en de andere twee eenpersoonsbedden. Er zijn in totaal 3 badkamers, één op elke verdieping, 2 met een douche en 1 met een ligbad. Deze woning beschikt over 2 ventilatoren en airconditioning in de woonkamer en in 1 van de slaapkamers.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas