Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Can Sucre

Sóller, Spanje

 

can-sucrecan-sucrecan-sucrecan-sucrecan-sucre
Favoriet 
     

    v.a. 1.658

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Can Sucre in Sóller

    Betoverend Mallorcaans huis met privézwembad in Sóller, midden in het Tramuntana-gebergte, en met een capaciteit voor 6 personen.

    Tijdens de zomer kunt u zich verfrissen in het chloorzwembad van 5 x 3 meter met een diepte van 1,2 meter. Het is omgeven door een kunstgrasveld en vier ligstoelen waar u kunt zonnebaden. Geniet met vrienden en familie van een barbecue op het terras! Het perceel is omheind en er zijn buren in de buurt.

    De kamers zijn verdeeld over twee verdiepingen, waaronder een leuke zit-eethoek met satelliet-tv en open haard en een keuken met gasfornuis op de begane grond. Rustiek meubilair combineert met moderne apparatuur en we kunnen nog steeds de antieke houten balken zien. Er is ook een tweepersoonsslaapkamer met een kast en een douche op de begane grond. Op de eerste verdieping bevinden zich een speelkamer, nog twee slaapkamers met een tweepersoonsbed en een douche. Eén van deze slaapkamers is voorzien van een kledingkast en ze hebben allemaal airconditioning (houd er rekening mee dat één airconditioning mobiel is). Indien nodig leveren wij een kinderbedje en een kinderstoel. Verder is er een wasruimte met een wasmachine, strijkijzer en strijkplank.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas