Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Ca Na Menuda

Sencelles, Spanje

 

ca-na-menudaca-na-menudaca-na-menudaca-na-menudaca-na-menuda
Favoriet 
     

    v.a. 1.670

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Ca Na Menuda in Sencelles

    Welkom in dit prachtige landhuis met privé zwembad. Het is gelegen in Biniali (Sencelles) en heeft een capaciteit voor 6 gasten.

    De buitenruimte van dit landhuis is perfect om te ontspannen na een dag bezoek aan het eiland. Je kunt zonnebaden op de ligstoelen, genieten van een heerlijke barbecue onder de veranda of zwemmen in het zoutwaterzwembad dat 6 x 3,20 meter meet en een diepte heeft die varieert tussen 1,20 en 1,60 meter. Het terrein is omheind en de privacy is volledig.

    Binnen bevat een enkele verdieping de verschillende ruimtes in een traditionele en gezellige stijl. Als je binnenkomt vanaf de veranda, vind je de woon-eetkamer met open haard, satelliet-tv en een tafel voor 6 personen. De aparte keuken is uitgerust met een gasfornuis. Het slaapgedeelte biedt drie tweepersoonsslaapkamers met elk een ventilator en een kledingkast. Eén heeft een tweepersoonsbed en een aangrenzende badkamer met een douche. De andere twee hebben twee eenpersoonsbedden en een van hen heeft ook een eigen badkamer met douche. Er is een wasmachine, strijkijzer en strijkplank en we kunnen een kinderbedje en een kinderstoel voor je klaarzetten voor het geval je met je baby reist.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils