Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

El Reboster (Carboneras)

Santa Margalida, Spanje

 

el-reboster-carbonerasel-reboster-carbonerasel-reboster-carbonerasel-reboster-carbonerasel-reboster-carboneras
Favoriet 
     

    v.a. 990

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    El Reboster (Carboneras) in Santa Margalida

    Geweldig landhuis in Maria de la Salut voor 4 personen. Het beschikt over een eigen zwembad en een tuin.

    Na een heerlijke stranddag is er niets lekkerder dan een verfrissende duik in het privé chloorzwembad van 7 x 4 meter en een diepte van 1 x 1,70 meter, waar u tevens heerlijk kunt zonnebaden op een van de 5 beschikbare ligstoelen. Later en naast het huis kunt u onder de wijngaard of op de poche heerlijke barbecues proeven. Het terrein is omheind en de privacy is totaal.

    Bij binnenkomst in dit rustieke en gezellige landhuis vindt u een grote woon-eetkamer met keuken uitgerust met AC en satelliet-tv. Hier kunt u uitrusten, samen genieten van uw maaltijden en koken op het gasfornuis. Het huis biedt twee slaapkamers om 's nachts uit te rusten, beide uitgerust met airconditioning en een kledingkast. Een van de slaapkamers heeft een tweepersoonsbed en de andere heeft twee eenpersoonsbedden. De badkamer heeft een ligbad en een aparte douche. Er is nog een badkamer buiten met een douche. Tot slot is het huis uitgerust met een wasmachine, strijkijzer en strijkplank, evenals een babybedje en kinderstoel.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas