Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Xarc Agroturisme

Santa Eularia, Spanje

 

xarc-agroturisme
Favoriet 
 

v.a. 931

  • Beoordeeld met een 8.9
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Xarc Agroturisme in Santa Eularia



Wat een fijn adresje is Xarc Agroturisme. Deze gerenoveerde boerderij van begin 19e eeuw is in de stijl die voor Ibiza zo typerend is en waar ik zo dol op ben. Als ik hier aankom, dan staat eigenaar Juan al op me te wachten. Na een kleine rondleiding laat hij zien welke van de acht kamers de mijne is. Wat een mooi vertrekje. De typische stenen en - houten balken zijn behouden gebleven tijdens de renovatie, prachtig! De tuin waar ik zojuist doorheen wandelde, is ook al zo mooi en het terras bij het zwembad… daar zie ik mezelf vanmiddag wel liggen met een goed boek en een koel drankje.

Morgen ga ik naar de hippiemarkt en luieren op een aantal mooie strandjes. Maar ik ben vooral van plan om te genieten van de rust. Ik heb me altijd laten vertellen dat Ibiza erg bruisend is, maar hier merk je daar niets van, heerlijk! Je zit midden in de natuur en hebt uitzicht over een schitterend heuvellandschap. Bovendien staat de tuin vol fleurige fruit-, olijf- en amandelbomen. Dit is allemaal precies waar ik voor gekomen ben. Ok, eerlijk is eerlijk, ik ben ook best nieuwsgierig naar het beroemde uitgaansleven. Dus misschien dat ik toch stiekem nog even een feestje bezoek.


  • Restaurant:eetgelegenheden: restaurant,Kids:babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar);speeltuin;kinderspeelruimte,Regular:kluisje (op de kamer);lobby;parkeerterrein;eetgelegenheden: restaurant;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);toeristenbelasting;wasgelegenheid;bedlinnen inclusief verschoning 3 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 7 keer per week;douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst;bagagerie;babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar);speeltuin;kinderspeelruimte;handdoekenservice;buitenzwembad (lengte: 10 meter; breedte: 5 meter)(zoet water; buitenzitje: parasol; ligstoelen);schoonmaak kamer 7 keer per week;babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar; op aanvraag gratis (op te geven bij reservering),Pools:handdoekenservice;buitenzwembad (lengte: 10 meter; breedte: 5 meter)(zoet water; buitenzitje: parasol; ligstoelen),GeneralFacility:receptie (geopend van 10:00 tot 22:00 uur);kluisje (op de kamer);lobby;parkeerterrein;kamers voor mindervaliden aanwezig (op aanvraag);wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);toeristenbelasting;bedlinnen inclusief verschoning 3 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 7 keer per week;douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst;bagagerie;wasgelegenheid;schoonmaak kamer 7 keer per week;huisdieren niet toegestaan;babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar; op aanvraag gratis (op te geven bij reservering),Mandatory:toeristenbelasting: (ter plekke te betalen; verplicht)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 10-04-2025 931,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Best Maritim

Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

Cambrils

2 pers.
Tahiti Playa Hotel & Suites

Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

Malgrat de Mar / Santa Susanna