Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casas Alberto

San Miguel de Abona, Spanje

 

casas-alberto
Favoriet 
 

v.a. 821

  • Beoordeeld met een 8.3
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Casas Alberto in San Miguel de Abona



Casas Alberto is een plekje waar ik mijn hart aan verloren heb. Geen idee of dat komt door de ontspannen sfeer die er hangt en de verbinding met de natuur. Of door de vriendelijke eigenaar Flor en het bohemian interieur. Ik weet alleen dat ik me er ontzettend thuis voel.

Het is een oase van rust, zo midden in de natuur en een heerlijke plek om even uit je dagelijkse routine te stappen. Vooral de tuin, die volstaat met fruitbomen, nodigt uit om even helemaal tot jezelf te komen. Geniet hier van de geur van oranjebloesem en droom weg in de hangmat of op het loungebed. Voor wat verkoeling is er het kleine, maar fijne zwembad. Heb je zin om er lekker op uit te gaan? Bezoek dan het authentieke stadje San Miguel of volg een van de prachtige wandelroutes in de buurt.
  • Kids:babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar),Pools:handdoekenservice;buitenzwembad(zoet water; buitenzitje: parasol; ligstoelen),Regular:parkeerterrein;eetgelegenheden: restaurant;wi-fi;bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;solarium;babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar);handdoekenservice;buitenzwembad(zoet water; buitenzitje: parasol; ligstoelen);schoonmaak kamer: geen schoonmaak tijdens verblijf;verwarming: bij de reissom inbegrepen,Wellness:solarium,GeneralFacility:Officiële classificatie: zonder classificatie;authentieke accommodatie;kindvriendelijk complex;parkeerterrein;wi-fi;bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;schoonmaak kamer: geen schoonmaak tijdens verblijf;huisdieren toegestaan (alleen kleine dieren/honden);verwarming: bij de reissom inbegrepen,Restaurant:eetgelegenheden: restaurant,Optional:babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar circa 6;00 € per nacht (ter plekke te betalen)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 04-02-2025 821,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Hotel Best Maritim

Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

Cambrils

Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

Maspalomas