Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Osiris Ibiza

San Antonio Bahia, Spanje

 

hotel-osiris-ibizahotel-osiris-ibizahotel-osiris-ibizahotel-osiris-ibizahotel-osiris-ibiza
Favoriet 
 

v.a. 518

  • Beoordeeld met een 8.9
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Osiris Ibiza in San Antonio Bahia

Aan de zuidkant van de baai van San Antonio ligt het leuke Hotel Osiris Ibiza. Het ligt vlak bij het strand van Es Poueton. Ideaal voor een strandvakantie, want na een heel klein stukje lopen kun je al genieten van zon en zee. En vanuit je modern ingerichte kamer heb je een prachtig uitzicht over de zee of de tuin van het hotel.

In de tuin van Osiris Ibiza is een zwembad voor een frisse duik en een terras met ligbedden om weer op te drogen in het zonnetje. Het restaurant biedt een gevarieerde keuken met onder andere lekkere Spaanse gerechten. En je favoriete drankje bestel je bij de bar, proost! De gezellige drukte van San Antonio zoek je op in een kwartiertje lopen, langs de mooie boulevard. Kortom, dit is een goede keuze voor een geslaagde vakantie op het mooie eiland Ibiza.


Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Hotel Best Maritim

Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

Cambrils

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm