Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Oassium at Estival Park - Adults only

Salou, Spanje

 

oassium-at-estival-park-adults-only
Favoriet 
 

v.a. 294

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Oassium at Estival Park - Adults only in Salou

Hotel Oassium is als een oase gelegen in op het Estival Resort. Dit luxe adults only hotel heeft alles in huis om u echt even tot rust te laten komen. Geniet van de zon op het zonneterras en neem een verfrissende duik in het zwembad. Voor een hapje en een drankje kunt u terecht bij in het snack-restaurant. Daarnaast heeft u dagelijks toegang tot de Aquum Spa. Met de vele binnenzwembaden, sauna's en stoombaden is een ontspannen dag gegarandeerd. De comfortabele kamers zijn van alle gemakken voorzien en bieden u alle nodige faciliteiten. De gasten ervaren een verblijf in Oassium Hotel at Estival Park als een zorgeloze vakantie en spreken lovende complimenten over het uitstekende ontbijt en het vriendelijke personeel.

Hotel Oassium is als een oase gelegen in op het Estival Resort. Dit luxe adults only hotel heeft alles in huis om u echt even tot rust te laten komen. Geniet van de zon op het zonneterras en neem een verfrissende duik in het zwembad. Voor een hapje en een drankje kunt u terecht bij in het snack-restaurant. Daarnaast heeft u dagelijks toegang tot de Aquum Spa. Met de vele binnenzwembaden, sauna's en stoombaden is een ontspannen dag gegarandeerd.

De comfortabele kamers zijn van alle gemakken voorzien en bieden u alle nodige faciliteiten. De gasten ervaren een verblijf in Oassium Hotel at Estival Park als een zorgeloze vakantie en spreken lovende complimenten over het uitstekende ontbijt en het vriendelijke personeel.

Hotel Oassium at Estival Park is gelegen op het Estival Park Resort in La Pineda. Met het strand op loopafstand en de gezellige restaurants, bars en terrasjes in de directe omgeving is het Oassium Hotel een perfecte uitvalbasis voor uw vakantie aan de Costa Dorada. Een leuk dagje uit beleeft u in het Aquapolis op slechts 1 km afstand van Oassium Hotel. Ook de welbekende attractieparken PortAventura World en Ferrariland zijn goed te bereiken vanaf het Estival Resort. Voor een uitstapje naar Salou of Tarragona kunt u gemakkelijk gebruik maken van het uitgebreide busnetwerk dat ook een verbinding vormt met het Estival Resort.

- Strand: ca. 150 m
- Centrum: ca. 500 m
- Waterpark & dolfinarium Aquopolis: ca. 1 km
- PortAventura World: ca. 6 km
- Salou: ca. 5 km
- Tarragona: ca. 10 km

Met het vliegtuig:
Luchthaven Reus: ca. 15 km

Transfer luchthaven - accommodatie v.v. niet inbegrepen.
U kunt een transfer per shuttleservice bijboeken.

- Adults only hotel
- Huisdieren niet toegestaan
- Gedeeltelijk gerenoveerd in 2023

De kamers van Oassium Hotel at Estival Park beschikken minimaal over:

- Telefoon

- TV

- Koelkast

- Kluisje

- Wifi

- Airconditioning
n- Badkamer met bad of douche, föhn, badjas en slippers
n- Koffie- en theezetfaciliteiten 

- Terras met zitje

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

2 pers.
Tahiti Playa Hotel & Suites

Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

Malgrat de Mar / Santa Susanna

Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

Maspalomas