Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Habitatge Escorball

Sa Ràpita, Spanje

 

habitatge-escorballhabitatge-escorballhabitatge-escorballhabitatge-escorballhabitatge-escorball
Favoriet 
     

    v.a. 1.068

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Habitatge Escorball in Sa Ràpita

    Fantastisch huis gelegen in Sa Ràpita, een idyllisch deel van Mallorca. Het heeft een capaciteit van 6 personen.

    De mooie en ruime terrassen van het huis zijn ontworpen om u te laten genieten van het mediterrane klimaat. Daarin vindt u een tuin, een ruimte met ligstoelen en vrij uitzicht waar u kunt ontspannen tijdens het zonnebaden, en een tafel met uitzicht op zee waar u met uw gezelschap onvergetelijke avonden kunt beleven. Omdat het huis in een dorp ligt, heeft het directe buren.

    In het drie verdiepingen tellende pand vindt u alle faciliteiten om te genieten van een welverdiende rust. De woon-eetkamer heeft een televisie, een cd- en dvd-speler en boeken om te ontspannen. De keuken is onafhankelijk en is uitgerust met alles wat u nodig heeft om heerlijke maaltijden te bereiden. Er is een wasmachine, strijkijzer en strijkplank in het huis. Een badkamer met ligbad maakt deze verdieping compleet. Op de bovenverdieping bevinden zich 3 slaapkamers (2 met een tweepersoonsbed en 1 met 2 eenpersoonsbedden), allemaal met toegang naar buiten. Op deze verdieping bevindt zich nog een badkamer met ligbad. Als u met uw baby reist, kunnen wij u voorzien van een kinderbedje en een kinderstoel.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas