Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Arriadh Hotel

Ronda, Spanje

 

arriadh-hotel
Favoriet 
 

v.a. 683

  • Beoordeeld met een 8.9
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Arriadh Hotel in Ronda



Vol verwondering rijd ik het terrein van Arriadh Hotel op. Wat een adembenemend uitzicht! Doordat het hotel hoog is gelegen, kijk ik uit over het Andalusische landschap. Als ik de auto uitstap word ik ontvangen door twee vrolijke mannen, de Nederlandse eigenaren John en Wilbert. Ze verwelkomen mij en laten mij meteen hun trots zien. Ze vertellen honderduit over hun droom die ze hier in Spanje hebben waargemaakt.

Twee jaar geleden vonden ze in de bergen van Andalusië een oud hotel. Ze gooiden alles op de schop en hebben er een prachtig plekje van gemaakt! Eenmaal op mijn kamer sla ik de deuren open en geniet ik vanaf mijn balkon van de zonsondergang. Dan hoor ik Wilbert roepen dat hij een heerlijk diner voor me heeft klaargemaakt. 'Ik kom eraan!' Dit gevoel van vrijheid en rust heb ik nog niet eerder gehad…
  • Restaurant:eetgelegenheden;drinkgelegenheden: bar,Kids:babybedje (beperkt beschikbaar),Wellness:yoga;massage (tegen betaling),GeneralFacility:authentieke accommodatie;modern ingerichte accommodatie;receptie (geopend van 06:00 tot 00:00 uur);kluisje (bij de receptie);lobby;roomservice;televisiehoek;parkeerterrein;accommodatie niet geschikt voor mindervaliden;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 3 keer per week;bagagerie;schoonmaak kamer 7 keer per week;huisdieren niet toegestaan,Optional:babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar; op aanvraag circa 15;00 € per eenheid per nacht (op te geven bij reservering; ter plekke te betalen),Pools:handdoekenservice (gratis);buitenzwembad (lengte: 10 meter; breedte: 5 meter; diepte tussen 1;5 en 2;0 meter)(zout water; ligstoelen),Regular:kluisje (bij de receptie);lobby;roomservice;televisiehoek;parkeerterrein;eetgelegenheden;drinkgelegenheden: bar;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 3 keer per week;yoga;massage (tegen betaling);bagagerie;babybedje (beperkt beschikbaar);handdoekenservice (gratis);buitenzwembad (lengte: 10 meter; breedte: 5 meter; diepte tussen 1;5 en 2;0 meter)(zout water; ligstoelen);schoonmaak kamer 7 keer per week,Sports:fietsverhuur (huur)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 08-03-2026 683,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Best Maritim

Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

Cambrils

2 pers.
Tahiti Playa Hotel & Suites

Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

Malgrat de Mar / Santa Susanna