Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Torre Major

Port d Alcudia, Spanje

 

torre-majortorre-majortorre-majortorre-majortorre-major
Favoriet 
     

    v.a. 1.656

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Torre Major in Port d Alcudia

    Welkom in dit prachtige huis voor 6 personen, gelegen aan zee, tussen Puerto de Alcúdia en Alcanada.

    Stelt u zich eens voor wat een wonder het zou zijn om 's morgens op een van deze terrassen een koffie of een jus d'orange te drinken, terwijl u tegelijkertijd naar de zee kijkt en deze voelt. Als de batterijen volledig zijn opgeladen, kunt u ook genieten van een geweldige dag op het bekende en rustige strand van Alcanada, op slechts 1,5 km afstand. Daarnaast is er een ideaal grasveld en twee ligbedden, voor het geval u gewoon liever thuis zonnebaadt. Bovendien is er een buitendouche voor maximaal comfort. En natuurlijk kunt u bij zonsondergang een glas wijn niet missen terwijl u naar de ondergaande zon aan de horizon staart. Het huis, met een rustige sfeer, heeft twee verdiepingen. Op de begane grond vindt u zo een comfortabele woonkamer, uitgerust met een satelliet-tv. Via enkele treden komt u in de eetkamer, waar u smakelijke banketten kunt bereiden. De keuken, met de meeste Mallorcaanse kenmerken, is ook goed uitgerust met een keramische kookplaat, een oven en alles wat nodig is om te koken. De wasruimte heeft een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. Als u naar boven gaat, heeft u drie slaapzalen, die allemaal een ventilator hebben en twee van hen hebben ook een kledingkast en ze leiden naar het terras. Ook heeft één slaapkamer een tweepersoonsbed, maar in de andere twee kamers staan twee losse bedden. Er is ook beschikbaarheid voor een kinderbedje en een kinderstoel. Wat de badkamers betreft, is er één met een douche op de begane grond en één met een bad op de bovenverdieping.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna