Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Es Mallorqui

Port d Alcudia, Spanje

 

es-mallorquies-mallorquies-mallorquies-mallorquies-mallorqui
Favoriet 
     

    v.a. 788

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Es Mallorqui in Port d Alcudia

    Geweldig appartement met een gedeeld zwembad waar 4 gasten hun tweede huis zullen vinden, op slechts een korte loopafstand van het strand in Puerto de Alcudia.

    Een prachtig ingericht balkon met uitzicht op het gedeelde zwembad en de tuin is perfect om de dag te beginnen met een heerlijk ontbijt voordat u naar beneden gaat om te zonnebaden op een van de twee ligstoelen die u op het privéterras op de begane grond vindt. misschien genieten van een koele duik in het zoutwaterzwembad. Het is 10 x 5 meter en de waterdiepte varieert van 0,3 tot 1,5 meter. Er is een buitendouche waar u het zand en het zout kunt afwassen na een lange dag op het strand, dat op slechts 1 km afstand van het appartement ligt. En om uw dag af te sluiten, gaat er niets boven een heerlijke barbecue!

    Het appartement bestaat uit drie verdiepingen. Op de begane grond (op zwembadniveau) vindt u de garage, wasruimte -met wasmachine, strijkijzer en strijkplank- en een badkamer met douche. Op de eerste verdieping hebben we de gemeenschappelijke ruimtes: de ruime woon-eetkamer (met TV-Sat) open naar de keuken. Dit is een vrolijke en grappige uitnodiging om heerlijke recepten te bereiden op het keramische blad of in de oven. Ten slotte biedt de tweede verdieping een badkamer met ligbad en twee slaapkamers, beide met een kast. Eén heeft een tweepersoonsbed en de andere heeft twee eenpersoonsbedden. Als u met uw baby reist, kunnen wij een kinderbedje en een kinderstoel klaarmaken. Tenslotte is er zowel in de woon-eetkamer als in de slaapkamers airconditioning aanwezig.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils