Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Edisol 27

Port d Addaia, Spanje

 

edisol-27edisol-27edisol-27edisol-27edisol-27
Favoriet 
     

    v.a. 1.676

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Edisol 27 in Port d Addaia

    Welkom bij dit mooie appartement voor 4 personen in Port d'Addaia. Het heeft een mooi terras met een barbecue en uitzicht op het gemeenschappelijke zwembad.

    In dit prachtige pand vindt u prachtige tuinen met een groot zwembad van 18 x 8 meter, met een diepte van tussen de 1,05 en 1,8 meter. Er is ook een kinderzwembad en een jacuzzi, waardoor het een ideale keuze is voor een gezinsvakantie. In het appartement kunt u genieten van een terras waar u kunt zonnebaden, koken op de barbecue of gewoon genieten van een maaltijd of een drankje terwijl u uitkijkt over de tuin.

    Binnen in het appartement vindt u alles wat u nodig heeft voor een comfortabele vakantie. De woonkamer is ideaal voor avonden in, met airconditioning en Smart TV. De keuken, open naar de woonkamer, heeft al het nodige keukengerei om comfortabel te koken. Er is ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank in het huis. Voor het slapen zijn er twee slaapkamers, beide met tweepersoonsbedden. Er is ook een badkamer met een douche. Als u met een baby reist, kunnen we u een kinderbedje en een kinderstoel ter beschikking stellen.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas