Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Ed. Bellveure 2º B (Duplex)

Pollença, Spanje

 

ed-bellveure-2o-b-duplexed-bellveure-2o-b-duplexed-bellveure-2o-b-duplexed-bellveure-2o-b-duplexed-bellveure-2o-b-duplex
Favoriet 
     

    v.a. 2.153

    • Max. 5 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Ed. Bellveure 2º B (Duplex) in Pollenca

    Welkom in dit fantastische duplex appartement aan de kust in Puerto de Pollença, waar 6 gasten hun tweede huis zullen vinden.
    Er is geen betere manier om uw dag te beginnen dan te ontbijten op het terras van het pand terwijl u geniet van het prachtige uitzicht op de Middellandse Zee en de nabijgelegen bergen. Daarnaast nodigt het buitenmeubilair uit om te ontspannen tijdens het zonnebaden of om met uw gezelschap te genieten van een maaltijd of een drankje. Omdat het in een gebouw is gelegen, heeft het appartement directe buren.

    Het interieur van het appartement, met twee verdiepingen en gedecoreerd met verfijnde smaak, is ontworpen om u de rust te bieden die u verdient. Op de begane grond is er een ruime en lichte woon-eetkamer met AC en Smart TV, perfect om uw avonden te verlengen. De keuken is onafhankelijk en heeft een keramische kookplaat en alle benodigde keukengerei om comfortabel te koken. In het huis is er een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Op deze verdieping bevindt zich ook een toilet. Via een trap komt u op de verdieping waar zich de vier slaapkamers bevinden, allen voorzien van airconditioning. Drie van hen hebben twee eenpersoonsbedden -een van hen heeft toegang tot een balkon-, terwijl de laatste een tweepersoonsbed en een en-suite badkamer met douche heeft. Een andere onafhankelijke badkamer met ligbad bedient deze verdieping. Het appartement is tevens voorzien van centrale verwarming. Als u met uw baby reist, kunnen we een wieg en een kinderstoel leveren.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor