Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Playa de Taurito

Spanje

 

2 pers.
TUI BLUE Suite Princess

Dit hotel in Taurito is de perfecte bestemming voor strandliefhebbers. Met een ligging direct aan het openbare zandstrand en 2 zwembaden in de openlucht, biedt het hotel de ideale omgeving voor een ontspannen vakantie. Gasten kunnen genieten van dive..

Playa de Taurito

2 pers.
Hotel LIVVO Valle Taurito

Dit strandhotel aan de zuidwest kust van Gran Canaria biedt een unieke combinatie van een prachtig strand op slechts 70 meter afstand en diverse zwembaden, waaronder een overdekt zwembad en een waterpark. Gasten kunnen genieten van een ontspannen ver..

Playa de Taurito

2 pers.
Taurito Princess

Dit hotel in Playa de Taurito is perfect voor strandliefhebbers en gezinnen. Met een prachtig zwembadcomplex en directe toegang tot het zand-/stenenstrand, biedt het de ideale omgeving voor ontspanning en plezier. Of je nu wilt genieten van aquarobic..

Playa de Taurito

2 pers.
Appartementenmantos Cordial Magec Taurito

Dit appartementenhotel in Taurito is ideaal gelegen voor strandliefhebbers en gezinnen. Met een zwemcomplex met buitenbaden en een zone voor kinderen, kunnen gasten hier optimaal van hun vakantie genieten. Bovendien ligt het hotel op slechts 600 mete..

Playa de Taurito

Vakantiehuizen en villa's dicht bij de kust van SpanjeEen bergachtig land (Sierra Nevada, Pyreneeën) met talrijke hoogvlaktes. De kusten aan de Middellandse Zee zijn het meest toeristisch, gevolgd door de Balearen (eilanden Majorca en Ibiza) en de Canarische Eilanden. De Costa Brava (Barcelona, Salou) en de Costa Dorada hebben warme zomers en milde winters. De Costa Blanca (Calpe, Benidorm, Denia), wat zuidelijker, heeft een vergelijkbare temperatuur, maar is veel droger. De Costa del Sol (Torremolinos, Marbella), helemaal in het zuiden, biedt hete zomers en zeer zachte winters. Het groene noorden (Costa Verde), aan de Atlantische kust, is milder, maar er valt wel veel regen. Op de Spaanse hoogvlakte (van Madrid tot Andalusië) is het in de zomer extreem heet. Het beste klimaat ter wereld heeft Gran Canaria (Tenerife, Fuerteventura, Canarische Eilanden) Verder heeft Spanje veel cultuur te bieden, onder meer in Madrid, Barcelona (Sagrada Familia), Sevilla en Granada (Alhambra).

Natuurlijk, je kunt een appartement huren of een hotel voor je verblijf in Spanje. Maar dan ben je wel altijd aan diverse regels gebonden. Een vakantiehuis huren geeft je alle vrijheid van de wereld. Ruimte genoeg voor jezelf, je partner en je hele gezin. Verder heb je alle privacy, alle comfort en rust. Niks geen lift, niks meer een sleutel ophalen bij de receptie, niks meer stil zijn na middernacht. Je eigen vrijheid, en dat is erg belangrijk. Even geen regels meer, die heb je na je vakantie weer genoeg. En in een vakantiehuis zit alles wat je nodig hebt. Een ruime keuken, voldoende slaapgelegenheid, een douche met toilet en een ruime zitkamer met kleurentelevisie. Je zit in de avond gezellig op je eigen terras te genieten van een drankje en je ziet de zon ondergaan. Je kunt ook een vakantiehuis huren op het platteland als je echt voor je rust gaat.