Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Isabel

Playa de Muro, Spanje

 

villa-isabelvilla-isabelvilla-isabelvilla-isabelvilla-isabel
Favoriet 
     

    v.a. 1.629

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Villa Isabel in Playa de Muro

    Welkom in dit mooie chalet op slechts 180 m van het strand van Playa de Muro. Het is geschikt voor maximaal 8 gasten.
    De buitenkant is heel mooi. Ze bieden onze gasten aangelegde ruimtes rondom een terras en een veranda waar je kunt ontbijten, barbecueën of gewoon een glas wijn of champagne drinken. Er zijn 3 ligstoelen beschikbaar om te zonnebaden of een boek te lezen, hoewel dat laatste je zeker zal bevallen op het bovenste terras, een meer privé plek!






    Het is een huis met twee verdiepingen. Op de begane grond is een woon-eetkamer met twee banken, een salontafel, TV-Sat, A/C en een moderne eettafel. De keuken biedt onze gasten een keramische kookplaat, airco en alles wat nodig is om te koken. De verdieping is compleet met een slaapkamer met tweepersoonsbed en twee badkamers met douche. Boven vind je nog een badkamer met bad en nog drie slaapzalen, twee met een tweepersoonsbed en de laatste met twee eenpersoonsbedden. Twee van deze slaapkamers hebben een uitgang naar het bovenste terras. Alle slaapzalen hebben een kledingkast en airco. Een wieg en een kinderstoel kunnen op verzoek worden verstrekt. Er is ook een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor